Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Arrow ECS får grønt lys til endnu et opkøb

Arrow ECS har fået grønt lys fra EU-kommissionen til at overtage samtlige aktier i konkurrenten Altimate Group.

Opkøb: "Arrow Electronics annoncerer, at virksomheden har fuldført sin tidligere annoncerede overtagelse af Altimate Group, der er et datterselskab af DCC..."

Sådan skriver Arrow ECS i en pressemeddelelse efter, at EU-Kommissionen har slået fast, at opkøbet ikke vil hæmme konkurrencen, selv om de to virksomheder begge arbejder med storage, servere og sikkerhed.

Overtagelsen har hængt i bremsen siden april, mens Arrow har ventet på, at EU-Kommissionen vendte tommelfingeren op eller ned. Nu har Kommissionen så givet grønt lys for, at Arrow ECS overtager konkurrenten Altimate, som har hovedkvarter i Frankrig, en årlig omsætning på godt to milliarder kroner og cirka 250 medarbejdere.

Et godt køb

Ifølge flere netmedier er Arrow parat til at betale 361 millioner kroner til Altimates ejere DCC Group, som også ejer flere andre distributionsselskaber under Sercom-paraplyen. Set i lyset af omsætning og indtjening vurderer Storagenewsletter.com, at Arrow har gjort et godt køb.

Altimate blev grundlagt i 1994 og har kontorer i otte lande i Vesteuropa. Selskabet distribuerer blandt andet løsninger fra Symantec, Oracle, Netapp og IBM og har en forhandlerbase på 2.500 selskaber. Tidligere hed selskabet Distrilogie, men skiftede i 2010 navn til Altimate Group.

I sin begrundelse for at tillade opkøbet skriver EU-Kommissionen blandt andet: "Kommissionens undersøgelser viser, at det samlede selskab stadig vil møde væsentlig konkurrence fra flere veletablerede, stærke og effektive konkurrenter i de aktuelle markeder."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.