Artikel top billede

"Det er jo nærmest som at blive nomineret til en Oscar," siger SurfRays CEO, Søren Pallesen.

Fire danske forhandlere med i opløbet om Microsofts "Oscar"

Hele fire danske forhandlere har i år kvalificeret sig til finalerne ved kåringen af verdens bedste Microsoft-partnere. Søgemaskine-udvikleren SurfRay er årets store overraskelse.

Toronto: Vi må desværre konstatere, at det ikke blev til  danske guldmedaljer, da Microsoft sent torsdag dansk tid kårede årets bedste partnere i forbindelse med softwaregigantens årlige Worldwide Partner Conference (WPC).

Til gengæld kan vi fryde os over, at hele fire danske it-firmaer har gjort det så godt, at de var blandt finalisterne i de mere end 70 kategorier.

Største overraskelse er danskejede SurfRay, som var nomineret i kategorien "Search Partner", hvor det var storage-giganten EMC, der løb med laurbærrene.

SurfRay står bag udviklingen af søgemaskinen Ontolica, som er en add on-løsning til Sharepoint Server. Firmaet er stiftet i år 2000, men var i 2009 gennem en konkurs og efterfølgende rekonstruktion.

SurfRay er hjemmehørende i Herlev ved København, men har også en afdeling i Santa Clara i Californien. Firmaet har i alt 20 ansatte, som betjener omkring 1.000 kunder over hele verden.

"Det er jo nærmest som at blive nomineret til en Oscar. Jeg er helt oppe at køre over at blive optaget i denne eksklusive klub af partnere. Det er fantastisk for vores medarbejdere, som virkelig fortjener denne anerkendelse," siger Søren Pallesen, administrerende direktør, SurfRay.

De øvrige danske finalister

De øvrige tre danske finalister er konsulenthuset Netcompany, der var nomineret som årets bedste "Digital Marketing Partner". Her er den endelige vinder firmaet Telligent fra Texas.

I kategorien "Dynamics Manufacturing Industry Partner" var ERP-huset Columbus nomineret, men måtte se Edgewater Fullscope Inc. fra Alabama løbe med sejren.

Systemintegratoren Venzo fik en nominering som årets "Windows Intune Partner", som dog endte med at gå til kollegerne fra firmaet New Signature, der er hjemmehørende i Washington DC.

Enkelte andre danske virksomheder har tidligere fået samme anerkendelse. I 2011 vandt Omada kategorien "Identity and Security", mens ProActive var 2011-finalist i kategorien "System Integrator".

Læs også:
Atea er årets Microsoft-partner

Pres på Ballmer: Nu skal han levere varen

Forhandlere: Se hvad vi får med hjem fra Microsoft

Microsoft-partnere jubler: Stopper direkte salg af Office 365
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Anja Monrad lander ny international toppost: Bliver direktør for Dells største europæiske region
Interview. Efter otte år som ansvarlig for Øst- og Centraleuropa overtager Anja Monrad nu rollen som chef for Dells største europæiske region. "Jeg får ansvaret for syv lande nu, hvor det tidligere var 32. Landemæssigt er det færre, men markederne er meget større," fortæller hun til Computerworld.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.