Artikel top billede

"Det er jo nærmest som at blive nomineret til en Oscar," siger SurfRays CEO, Søren Pallesen.

Fire danske forhandlere med i opløbet om Microsofts "Oscar"

Hele fire danske forhandlere har i år kvalificeret sig til finalerne ved kåringen af verdens bedste Microsoft-partnere. Søgemaskine-udvikleren SurfRay er årets store overraskelse.

Toronto: Vi må desværre konstatere, at det ikke blev til  danske guldmedaljer, da Microsoft sent torsdag dansk tid kårede årets bedste partnere i forbindelse med softwaregigantens årlige Worldwide Partner Conference (WPC).

Til gengæld kan vi fryde os over, at hele fire danske it-firmaer har gjort det så godt, at de var blandt finalisterne i de mere end 70 kategorier.

Største overraskelse er danskejede SurfRay, som var nomineret i kategorien "Search Partner", hvor det var storage-giganten EMC, der løb med laurbærrene.

SurfRay står bag udviklingen af søgemaskinen Ontolica, som er en add on-løsning til Sharepoint Server. Firmaet er stiftet i år 2000, men var i 2009 gennem en konkurs og efterfølgende rekonstruktion.

SurfRay er hjemmehørende i Herlev ved København, men har også en afdeling i Santa Clara i Californien. Firmaet har i alt 20 ansatte, som betjener omkring 1.000 kunder over hele verden.

"Det er jo nærmest som at blive nomineret til en Oscar. Jeg er helt oppe at køre over at blive optaget i denne eksklusive klub af partnere. Det er fantastisk for vores medarbejdere, som virkelig fortjener denne anerkendelse," siger Søren Pallesen, administrerende direktør, SurfRay.

De øvrige danske finalister

De øvrige tre danske finalister er konsulenthuset Netcompany, der var nomineret som årets bedste "Digital Marketing Partner". Her er den endelige vinder firmaet Telligent fra Texas.

I kategorien "Dynamics Manufacturing Industry Partner" var ERP-huset Columbus nomineret, men måtte se Edgewater Fullscope Inc. fra Alabama løbe med sejren.

Systemintegratoren Venzo fik en nominering som årets "Windows Intune Partner", som dog endte med at gå til kollegerne fra firmaet New Signature, der er hjemmehørende i Washington DC.

Enkelte andre danske virksomheder har tidligere fået samme anerkendelse. I 2011 vandt Omada kategorien "Identity and Security", mens ProActive var 2011-finalist i kategorien "System Integrator".

Læs også:
Atea er årets Microsoft-partner

Pres på Ballmer: Nu skal han levere varen

Forhandlere: Se hvad vi får med hjem fra Microsoft

Microsoft-partnere jubler: Stopper direkte salg af Office 365
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner
Danoffice IT køber det aarhusianske infrastruktur-selskab Edgemo, der omsætter for mere end 600 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.