Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Johannes Kunz, Vice President, Channels & Solutions GoToMarket (tv) og Niels Svenningsen, Senior Vice President & General Manager, Hitachi Data Systems, EMEA (th) overrækker prisen, som skimtes nederst i billedet, til Steen Balle fra Arrow ECS (midt) på partnerkonference i Barcelona.

Hitachi hædrer Arrow ECS Danmark

Distributøren Arrow ECS Danmark er den bedste distributør i de små lande i EMEA. Det mener i hvert fald Hitachi Data Systems, som kvitterer med en hædersbevisning.

Arrow ECS Danmark overgår alle forventninger som distributør af Hitachi Data Systems storageløsninger og bliver udnævnt til bedste distributør i de små lande i EMEA. De små lande er alle lande ud over Frankrig, Tyskland, Storbritannien og Rusland.

Hitachi Data Systems giver prisen "EMEA Distributor of the Year, small country" til Arrow ECS Danmark for at skabe den største omsætning og dermed bidrage til en flot omsætningsvækst i Hitachi Data Systems 2011-regnskab - en vækst, der ligger højere end den generelle vækst i storage-markedet i Danmark.

I juli 2010 blev danske Arrow ECS valgt til at gå forrest som det første europæiske land i Hitachi Data Systems nye forhandlersatsning.

"Arrow ECS gør mere end bare at flytte produkter fra producenten til kundern. Selskabet har størrelsen, ekspertisen og erfaringen til at udrulle Hitachi Data Systems forretningskritiske storageløsninger og er en distributør, der er kendetegnet ved at være meget involveret ude hos slutkunden sammen med forhandleren," udtaler Merete Søby, administrerende direktør, Hitachi Data Systems, Danmark.

Entydig kanalstrategi

I forbindelse med prisoverrækkelsen var også Steen Balle, Business Unit Manager, Arrow ECS Danmark, på banen med et par velvalgte ord om Hitachis "entydige og klare kanalstrategi".

"I kanalen er der jo konstant diskussion om, hvorvidt partneren gør det, der er aftalt, eller om den sælger direkte. Hitachi Data System sælger direkte til færre end 10 slutkunder og fokuserer på vækst fra partnerne. Vi behøver derfor ikke kigge os over skulderen, og det bidrager til et frugtbart samarbejde".

Johannes Kunz, Vice President, Channels & Solutions GoToMarket (tv) og Niels Svenningsen, Senior Vice President & General Manager, Hitachi Data Systems, EMEA (th) overrækker prisen til Steen Balle fra Arrow ECS (midt) på partnerkonference i Barcelona.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.