Artikel top billede

Dansk forhandler hyldet foran 15.000 Microsoft-partnere

En enkelt dansk forhandler blev hevet frem i rampelyset og rost foran Microsofts 15.000 partnere i Toronto i sidste uge.

Da it-kæmpen Microsoft i sidste uge samlede mere end 15.000 partnere fra hele verden i canadiske Toronto, var det da ikke uden en prisuddeling til de bedste af slagsen.

Microsoft uddelte priser i otte forskellige kategorier og kårede blandt andet de bedste nationale partnere. Den danske vinder blev Atea, som derved løb med titlen som årets danske Microsoft-partner.

"Vi er selvfølgelig meget stolte over at modtage prisen," siger Ateas administrerende direktør, Lars Johansson.

Og der følger et par rosende ord med prisen.

"Atea har øget investeringer i og fokus på Microsoft-løsninger, hvilket har resulteret i hele otte guldcertificeringer, og Atea leverer således produkter og services, der er på forkant med udviklingen. Derfor er prisen som årets danske partner velfortjent," fortæller Erik Kaae, der er salgsdirektør i Microsoft.

Det er andet år i træk, at Microsoft hædrer Atea med netop den pris. Tilbage i november 2011 blev it-leverandøren nemlig også kåret til årets partner. Da var det dog under mere lokale forhold, idet prisen i november blev uddelt ved den danske prisuddeling i Hellerup.

I sidste uge modtog Atea så kåringen foran 15.000 Microsoft-partnere fra hele verden ved partner-awardshowet i Toronto, hvor software-producenten hyldede de partnere, der i det forgangne år har gjort en stor indsats for at fremme ekstraordinære og innovative it-løsninger.

"Mange af vores løsninger er baseret på Microsofts teknologier. Sammen med Microsoft arbejder vi derfor kontinuerligt på at have de rette kompetencer og løsninger, der skaber værdi for vores kunder," fortæller han om partnersamarbejdet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.