Artikel top billede

Dansk forhandler hyldet foran 15.000 Microsoft-partnere

En enkelt dansk forhandler blev hevet frem i rampelyset og rost foran Microsofts 15.000 partnere i Toronto i sidste uge.

Da it-kæmpen Microsoft i sidste uge samlede mere end 15.000 partnere fra hele verden i canadiske Toronto, var det da ikke uden en prisuddeling til de bedste af slagsen.

Microsoft uddelte priser i otte forskellige kategorier og kårede blandt andet de bedste nationale partnere. Den danske vinder blev Atea, som derved løb med titlen som årets danske Microsoft-partner.

"Vi er selvfølgelig meget stolte over at modtage prisen," siger Ateas administrerende direktør, Lars Johansson.

Og der følger et par rosende ord med prisen.

"Atea har øget investeringer i og fokus på Microsoft-løsninger, hvilket har resulteret i hele otte guldcertificeringer, og Atea leverer således produkter og services, der er på forkant med udviklingen. Derfor er prisen som årets danske partner velfortjent," fortæller Erik Kaae, der er salgsdirektør i Microsoft.

Det er andet år i træk, at Microsoft hædrer Atea med netop den pris. Tilbage i november 2011 blev it-leverandøren nemlig også kåret til årets partner. Da var det dog under mere lokale forhold, idet prisen i november blev uddelt ved den danske prisuddeling i Hellerup.

I sidste uge modtog Atea så kåringen foran 15.000 Microsoft-partnere fra hele verden ved partner-awardshowet i Toronto, hvor software-producenten hyldede de partnere, der i det forgangne år har gjort en stor indsats for at fremme ekstraordinære og innovative it-løsninger.

"Mange af vores løsninger er baseret på Microsofts teknologier. Sammen med Microsoft arbejder vi derfor kontinuerligt på at have de rette kompetencer og løsninger, der skaber værdi for vores kunder," fortæller han om partnersamarbejdet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere