Artikel top billede

Butikschef fyret: Byttede toner for gratis fitness

Drama i Vendsyssel: Butikschef bortvist efter at have solgt billig toner til gengæld for gratis fitnesstræning.

To forretningsdrivende i Vendsyssel indgik en noget særlig aftale, da de blev enige om at bytte billig printertoner for gratis fitnesstræning.

Men i stedet for six-pack og store biceps fik butiksbestyreren, der byttede sig til gratis træning, en fyreseddel, så snart butiksejeren fik kendskab til aftalevilkårene. Det skriver nordjyske.dk

Indehaveren af fitnesscenteret havde tidligere ejet den pågældende forretning og henviste derfor en del kunder, som troede, at han stadig havde noget med butikken at gøre. Og netop den type kunder, der henviste andre kunder, var det vane at belønne med rabatter i butikken. Når den nuværende butiksindehaver alligevel valgte at bortvise butiksbestyreren, skyldtes det kravet om modydelse i fitness-toner-aftalen.

Butiksindehaveren betragtede det som et alvorligt tillidsbrud, at butiksbestyreren havde brugt forretningens omdømme og varer til at indgå en aftale for personlig vinding.

Butiksbestyreren mente imidlertid ikke, at tillidsbruddet var så alvorligt, at det berettigede en bortvisning. Han lagde derfor sag an og krævede 183.000 kroner for blandt andet seks måneders løn og et manglende ansættelsesbevis.

Retten i Hjørring afviste sagen om uberettiget bortvisning og satte erstatningen for det manglende ansættelsesbevis til 12.500 kroner. Også Vestre Landsret fandt bortvisningen berettiget, og landsretten har derfor stadfæstet dommen fra Hjørring.

Den bortviste bestyrer har siden startet sin egen forretning, som efter sigende skulle gå godt. Hans tidligere chef er derimod under konkurs med den forretning, hvorfra bestyreren byttede den omstridte toner til gratis timer i fitnesscenteret.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere