Betech med rekord-regnskab: Men nu mærker vi indtjeningspresset

AutoCad har været et to-cifret million-guldæg for den svenskejede distributør Betech i Danmark. Men første kvartal viser, at næste år ser meget sværere ud.

Albertslund-distributøren Betech Data har afsluttet regnskabsåret 2011/12 med et resultat på knap 14,7 millioner kroner før skat.

"Vi er ikke på nogen som helst måde utilfredse med 2011/12," fortæller Jesper Nielsen, der er økonomiansvarlig i Betech Data.

I ledelsesberetningen skriver virksomheden da også, at resultat og økonomisk udvikling blev som forventet i det forgangne regnskabsår.

2012/13 tegner knap så positivt
Det er andet år i træk, at selskabet slutter med et tocifret millionbeløb på bundlinjen. Og håbet er også, at det kan fortsætte i 2012/13.

"Vi forventer en fortsat vækst i omsætningen. Det er dog startet lidt svagere end, vi havde regnet forventet i første kvartal (af dette regnskabsår, april til juni 2012, red.), men det er ikke alarmerende," siger Jesper Nielsen.

Men lavere avancer på de enkelte produkter, tvinger ledelsen til at nedjustere forventningerne til det nuværende regnskabsår.

"Omsætningen er stadig bedre end sidste år, som var et godt år. Så på den måde er 2012/13 startet fint. Men det er til en lavere marginal, så det er derfor, at vi forventer et lavere resultat," forklarer Jesper Nielsen med henvisningen til ledelsesberetningen, hvori Betech Data skriver:

"Selskabet forventer et positivt men lavere resultat for året 2012/13."
IT-JOB

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

SCADA/IT Engineer

Too Good To Go ApS

Senior Front End Developer

Tamigo ApS

Developer
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


IT Security 2021

Strategic IT Security 2021 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

22. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.