Artikel top billede

Also Actebis slanker ledelsen

Ændringer er følge af tidligere bryggeridirektør udnævnelse til koncernchef.

I sommer blev den tidligere bryggeri-direktør Gustavo Müller-Hergt, der har peruvianske aner og en fortid som direktør for et af Tysklands største bryggerier, koncernchef for Also Actebis.

Gustavo Müller-Hergt var indtil udnævnelsen chef for Also Actebis i Tyskland. Den post forlader han nu, samtidig med at ledelsen bliver slanket.

Hele fem chefer forlader distributøren, skriver CRN i Tyskland. De bliver afløst af tre nye ledere.

Samtidig bliver Reiner Schwitzki ny direktør for Also Actebis i Tyskland.

"Faldende priser og marginer medfører at man hele tiden må omstrukturere, for at overleve," siger Koncernchef Gutavo Müller-Hergt til tyske CRN, som forklaring på omstruktureringerne.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere