Artikel top billede

Pladsmangel: Also Actebis fordobler sin lagerplads

Pladsen i Taastrup er blevet for trang for Also Actebis, som ved månedsskiftet tager sit nye skandinaviske hovedlager i brug.

Med 12.800 nye lager-kvadratmeter er distributøren Also Actebis tæt på en fordobling af sit eksisterende lager på Helgeshøj Allé i Taastrups industrikvarter.

Se galleri fra det nye lager her.

Det eksisterende lager har hidtil bestået af to adskilte bygninger - et par hundrede meter fra hinanden - plus en række andre lokaler på den københavnske vestegn. Men nu inddrager Also Actebis et nyt lejemål ved siden af hovedlageret, så man nu tilsammen råder over ét samlet lager på 27.000 kvadratmeter i alt.

Lige nu er håndværkere ved at lægge sidste hånd på det udvidede lager, som udover Danmark også skal servicere Norge og Sverige. Lageret bliver ifølge nordisk direktør Torben Qvist sat i drift i fuld skala fra 1. september.

Also Actebis flyttede oprindeligt til Taastrup tilbage i 2004. Men voldsom vækst i forretningen har ifølge Torben Qvist løbende givet udfordringer med at få plads til de mange varer, som dagligt ekspederes til distributørens kunder. Og i forlængelse af fusionen mellem Also og Actebis er et lager i Norge nedlagt og flyttet til den danske lokation.

I øjeblikket svarer vareflowet til en samlet værdi på omkring syv milliarder kroner årligt.

"Vi har valgt at køre med den lagermodel vi oprindeligt havde i Actebis-regi, hvor vi hele tiden har haft et regionalt set up, hvor Taastrup er regionsansvarlig for Skandinavien. Herfra skal vi også styre logistikken, indkøb, finance og andre centrale back office-funktioner," fortæller Torben Qvist.

Se billeder fra det opdaterede Also Actebis-lager i Taastrup i dette billed-galleri.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.