Artikel top billede

Nu også i Danmark: HP deler fyresedler ud

Knap er ny partnerdirektør ansat før HP iværksætter fyringsrunde - alle de fyrede er relateret til salg og salgsstøttefunktioner.

HP Danmark annoncerede tirsdag en ny organisation i enterpriseforretningen, og det betyder, at 14 ud af HP Danmarks 450 medarbejdere fyres.

"Reorganiseringen er noget, vi har arbejdet med henover sommeren og et resultat af de udmeldinger, der kom fra Corporate i USA tidligere på året. Resultatet af den nye struktur er desværre, at der er 14 medarbejdere, som ikke kunne indpasses i den nye organisation, og som vi derfor må tage afsked med," siger Henrik Kirkeskov, kommunikationschef, HP Danmark.

Kirkeskov understreger, at det ikke kun er sælgere, men medarbejdere "bredt fordelt i personalegrupperne".


Del af større plan
Præcis hvor mange sælgere, der bliver fyret, vil informationschefen ikke sige noget om, men da HP Danmark ifølge Kirkeskov reelt er en salgsorganisation, så er samtlige afskedigede i et eller andet omfang knyttet enten direkte til salg eller en salgsstøttefunktion.

HP annoncerede tilbage i marts, at selskabet på globalt plan vil slå sin printdivision (Imaging og Printing Group - IPG) sammen med sin pc-division (Personal Systems Group - PSG). Resultatet bliver en ny division,som får navnet Printing og Personal Systems Group (PPSG).

Dengang sagde Henrik Kirkeskov til CRN:

"Vi er ved at forme organisationen nu og forventer, at PPSG-divisionen er organisatorisk på plads også i Danmark i august måned."

CRN følger op på fyringerne i HP Danmark.

Læs mere om HP:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere