Artikel top billede

Hørsholm-forhandler udvider i Jylland

Nyt kontor i Vejle skal skaffe nye kunder og give bedre service til de eksisterende for nordsjællandsk infrastrukturforhandler.

Den nordsjællandske forhandler Businessmann A/S, der tæller omkring 40 ansatte på sit sjællandske hovedkontor, vil tættere på sine jyske kunder og åbner i næste måned kontor i Vejle.

Businessmann holder til i Hørsholm, men har oplevet et stigende behov for at være fysisk til stede vest for Storebælt, ligesom man ifølge administrerende direktør Henrik Lassen Leth også har ambitioner om at få fat i flere kunder i det jyske.

"Vi lever af vores konsulentydelser, der bliver efterspurgt alle steder i landet. Men vi må
erkende, at vi ikke kan nå hele Danmark fra Hørsholm," siger Henrik Lassen Leth. 

I første omgang har Businessmann tegnet kontrakt med tre konsulenter, som skal bemande det nye kontor, men ambitionen er at nå op på seks til otte ansatte inden nytår. Og i løbet af 2013 er det planen at fordoble antallet af medarbejdere en gang til.

Businessmann har arbejdet med planer for ekspansion i nogen tid, men arbejdet med at finde både de rigtige folk og den bedste adresse har taget tid. Når valget er faldet på Vejle, skyldes det et stort kundegrundlag i trekantområdet mellem Fredericia, Kolding og Vejle

Businessmann, som er stiftet i 1992, er totalleverandør af projektering og implementering af infrastrukturløsninger fra hardware til virtualisering og it-drift baseret på teknologi fra blandt andet Microsoft, VMware og Citrix og med en række højt certificerede konsulenter ansat. Kunderne er primært mellemstore og store virksomheder i den offentlige og private sektor.

Det nye Vejle-kontor skal ledes af Kenneth Hansen, der kommer fra et job hos konkurrenten Axcess.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere