Artikel top billede

Vagtskifte: Nye ansigter på chefgangen i HP Danmark

Nu er der sat navne på de nye HP-chefer, som tager over efter den seneste fyringsrunde, der i alt kostede 14 medarbejdere jobbet.

HP Danmark annoncerede for nylig en ny organisation i enterpriseforretningen, hvilket betød farvel til 14 ud af HP Danmarks 450 medarbejdere.

Blandt de fyrede er Michael Lindstrøm, landechef for Enterprise Servere og Storage med 25 års anciennitet hos HP og Bente Holmgaard, kanalchef, med 15 års anciennitet.

I halen på disse omstruktureringer og andre tilpasninger er der blevet sat navne på fire chefstillinger. Flemming Christofferen bliver salgsdirektør for HP Enterprisesalg, Tina Borgbjerg bliver ISS Chef (serverchef for industristandardservere) og Christian Nejstgaard bliver chef for storage.

Endelig overtager Torben Færch den fyrede Bente Holmgaards job som kanalchef for server, storage, netværk og teknisk service.

I alt annoncerede HP i foråret, at der skulle afskediges omkring 27.000 på verdensplan, men der var længe usikkerhed om, hvor mange ansatte, der ville ryge i de enkelte lande og afdelinger.

Med 14 ud af 450 ansatte er HP Danmark i øvrigt sluppet forholdsvis nådigt. I Tyskland fyrede HP 1.000 ansatte svarende til lige knap hver tiende medarbejder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere