Artikel top billede

Kovending: Labtech bliver alligevel CBC-medlem

Labtech Data blev i lørdags medlem af CBC. To butikker kan dog ikke være med, men det bekymrer ikke indehaveren, som glæder sig over det nye samarbejde, selvom han endnu ikke ved, om det er rentabelt.

CBC har fået et nyt medlem af kæden henover weekenden. Labtech Data kan nu skrive CBC-forhandler på butiksfacaden. Hvis man ser bort fra forhandlerens to butikker i Aalborg og Vejgaard. 

I Aalborg ligger den ene af Labtechs butikker blot seks husnumre fra en allerede eksisterende CBC-forhandler, Data Discount.

Derfor har Frank Andersen måttet affinde sig med, at han ikke kan markedsføre de to butikker i Aalborg som CBC-forhandlere.

"At melde sig ind i samme indkøbsforening som din konkurrent 200 meter længere nede af vejen er jo ikke altid en fordel," siger han.

God løsning på geografien

Det får dog ikke Labtech-indehaveren til at sove uroligt om natten. Han mener, at han og CBC hart fundet den bedste løsning på de geografiske udfordringer, der måtte være i netop Aalborg.

"Vi kommer med i de fællesaftaler, der er, og vi støtter op om CBC i det omfang, det er muligt. Jeg har ingen intentioner om at træde Data Discount over tæerne, og jeg kan jo fortsætte i Aalborg, som jeg vil. Jeg er jo mere fri end nogen, og i princippet kan jeg lave en CBC-aftale med de leverandører, jeg har lyst til, og jeg kan undgå dem, jeg ikke har lyst til," siger Frank Andersen.

Foruden de to butikker i Aalborg og Vejgaard har Frank Andersen fire andre butikker og en erhvervsafdeling, der nu kan få glæde af at markedsføre sig med blandt andet CBC's tilbudsavis.

"Det kan jeg ikke i Aalborg og Vejgaard, men det har jeg jo alligevel aldrig gjort, så her er det business as usual," forklarer han og påpeger, at det dog havde været bedre, hvis alle butikker kunne blive medlem.

Udestående blev til samarbejde

Da Frank Andersen kom i kontakt med i CBC's direktør Peder Hvejsel i første omgang, var det ikke med henblik på at blive medlem af kæden.

En af de sjællandske butikker, som Labtech-indehaveren havde overtaget, havde et mindre udstående hos CBC. Det endte med, at Peder Hvejsel besøgte Frank Andersen.

"Og så fandt vi en løsning over en kop kaffe, som ingen af os kunne sige nej til. Peder Hvejsel fik mig overbevist, og det handlede om, at vi fik lavet en løsning, som alle blev glade for," forklarer indehaveren af Labtech Data, der har svært ved at se noget negativt i aftalen, selvom to af butikkerne ikke er med i CBC.

"I praksis må jeg ikke skrive CBC-butik på facaden, og reklamen i Aalborg eksisterer ikke. Der skal vi lave vores egen. Vi har adgang til de samme varer og priser, og vi har mulighed for at gå udenom CBC til de to butikker. Hvad er problemet? Jeg ser ikke noget problem," siger han.

Labtechs butikker:
På kortet herunder kan du se Labtechs butikker. De butikker, som er markeret med grøn, der er kommet med i CBC-kæden fra 1. september 2012:

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere