Artikel top billede

Kovending: Labtech bliver alligevel CBC-medlem

Labtech Data blev i lørdags medlem af CBC. To butikker kan dog ikke være med, men det bekymrer ikke indehaveren, som glæder sig over det nye samarbejde, selvom han endnu ikke ved, om det er rentabelt.

CBC har fået et nyt medlem af kæden henover weekenden. Labtech Data kan nu skrive CBC-forhandler på butiksfacaden. Hvis man ser bort fra forhandlerens to butikker i Aalborg og Vejgaard. 

I Aalborg ligger den ene af Labtechs butikker blot seks husnumre fra en allerede eksisterende CBC-forhandler, Data Discount.

Derfor har Frank Andersen måttet affinde sig med, at han ikke kan markedsføre de to butikker i Aalborg som CBC-forhandlere.

"At melde sig ind i samme indkøbsforening som din konkurrent 200 meter længere nede af vejen er jo ikke altid en fordel," siger han.

God løsning på geografien

Det får dog ikke Labtech-indehaveren til at sove uroligt om natten. Han mener, at han og CBC hart fundet den bedste løsning på de geografiske udfordringer, der måtte være i netop Aalborg.

"Vi kommer med i de fællesaftaler, der er, og vi støtter op om CBC i det omfang, det er muligt. Jeg har ingen intentioner om at træde Data Discount over tæerne, og jeg kan jo fortsætte i Aalborg, som jeg vil. Jeg er jo mere fri end nogen, og i princippet kan jeg lave en CBC-aftale med de leverandører, jeg har lyst til, og jeg kan undgå dem, jeg ikke har lyst til," siger Frank Andersen.

Foruden de to butikker i Aalborg og Vejgaard har Frank Andersen fire andre butikker og en erhvervsafdeling, der nu kan få glæde af at markedsføre sig med blandt andet CBC's tilbudsavis.

"Det kan jeg ikke i Aalborg og Vejgaard, men det har jeg jo alligevel aldrig gjort, så her er det business as usual," forklarer han og påpeger, at det dog havde været bedre, hvis alle butikker kunne blive medlem.

Udestående blev til samarbejde

Da Frank Andersen kom i kontakt med i CBC's direktør Peder Hvejsel i første omgang, var det ikke med henblik på at blive medlem af kæden.

En af de sjællandske butikker, som Labtech-indehaveren havde overtaget, havde et mindre udstående hos CBC. Det endte med, at Peder Hvejsel besøgte Frank Andersen.

"Og så fandt vi en løsning over en kop kaffe, som ingen af os kunne sige nej til. Peder Hvejsel fik mig overbevist, og det handlede om, at vi fik lavet en løsning, som alle blev glade for," forklarer indehaveren af Labtech Data, der har svært ved at se noget negativt i aftalen, selvom to af butikkerne ikke er med i CBC.

"I praksis må jeg ikke skrive CBC-butik på facaden, og reklamen i Aalborg eksisterer ikke. Der skal vi lave vores egen. Vi har adgang til de samme varer og priser, og vi har mulighed for at gå udenom CBC til de to butikker. Hvad er problemet? Jeg ser ikke noget problem," siger han.

Labtechs butikker:
På kortet herunder kan du se Labtechs butikker. De butikker, som er markeret med grøn, der er kommet med i CBC-kæden fra 1. september 2012:

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere