Artikel top billede

"Jeg er gammel landmandssøn, så derfor er det ikke helt så fremmed for mig, at gå ind i en slagterforretning," siger Poul Thyregod i forbindelse med at han har købt 26 procent af Grisogko.dk.

Proshop-Thyregod vil sælge peberbøffer og skinkeschnitzler på nettet

Derfor satser den danske onlineveteran på at bringe sønderjysk slagterkvalitet ud via nettet.

Navnet er Grisogko.dk. Det er en slagterbutik på nettet. Den har Proshop-stifter og Expert-direktør Poul Thyregod købt 26 procent af.

"Jeg er helt solgt til konceptet. Da jeg første gang smagte på kød derfra, tænkte jeg. Kan kød smage på den måde," siger Poul Thyregod.

Han indrømmer, det lyder lidt specielt, at han med sin viden og ekspertise i at sælge it online, nu har valgt at gå ind i en forretning, der sælger fødevarer over nettet. Men Poul Thyregod insisterer på, at det giver mening.

"Der er flere folk, der køber mad, end der er folk, som køber et grafikkort og putter det i computeren. Jeg synes faktisk, det er lidt ligesom, da vi startede op i 90'erne med at sælge it-udstyr på nettet. Nu er tiden kommet til fødevarer. Det vi skal er at overbevise kunderne om, at det er sikkert at handle fødevarer på nettet. Der kan jeg tilføre min klassiske internerfaring," siger Poul Thyregod.

Poul Thyregod er gået ind i Grisogko.dk som investor. Han har købt 26 procent af virksomheden. Med sig har han samtidig bragt Svend Erik Kriby, som han kender fra fonden Executive Capital. Svend Erik Kriby har købt 25 procent af Grisogko.dk.

De resterende 49 procent ejes af stifter og direktør Johnny Hessel og økonomidirektør Poul Erik Christensen.

I følge Poul Thyregod har han lagt et pænt etcifret millionbeløb, for sine 26 procent af Grisogko.dk, uden at han vil gå nærmere i detaljer.

"Det er penge, der går direkte på egenkapitalen. Der skal investeres. Nu skal vi have noget vækst," siger Thyregod.

Både Poul Thyregod og Svend Erik Kriby bliver medlem af Grisogkos bestyrelse, hvor Kriby bliver formand.

Begge de to nye investorer er gået ind i Grisogko, som enkeltpersoner og ikke gennem kapitalfonden Executive Capital, som de begge også er en del.

"Det var fordi, at de oprindelige investorer ikke ønskede, at der skulle sidde en kapitalfond for bordenden. Derfor er vi gået ind som enkeltpersoner," siger Poul Thyregod.

Det nye engagement i Grisogko går ikke ud over Poul Thyregods aktiviteter i Expert-koncernen, hvor han fortsat er direktør. Faktisk synes han, at det nye engagement i fødebranchen hjælper ham i forhold til de udfordringer som også Expert står med.

"For mig handler det om, at jeg akkumulerer min viden om onlinehandel. Min værdi for Expert er det, jeg ved om internethandel. Og jeg får testet nogle nye ting af her, som gør min viden på det område bedre," slår Thyregod fast.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.