Artikel top billede

"Jeg er gammel landmandssøn, så derfor er det ikke helt så fremmed for mig, at gå ind i en slagterforretning," siger Poul Thyregod i forbindelse med at han har købt 26 procent af Grisogko.dk.

Proshop-Thyregod vil sælge peberbøffer og skinkeschnitzler på nettet

Derfor satser den danske onlineveteran på at bringe sønderjysk slagterkvalitet ud via nettet.

Navnet er Grisogko.dk. Det er en slagterbutik på nettet. Den har Proshop-stifter og Expert-direktør Poul Thyregod købt 26 procent af.

"Jeg er helt solgt til konceptet. Da jeg første gang smagte på kød derfra, tænkte jeg. Kan kød smage på den måde," siger Poul Thyregod.

Han indrømmer, det lyder lidt specielt, at han med sin viden og ekspertise i at sælge it online, nu har valgt at gå ind i en forretning, der sælger fødevarer over nettet. Men Poul Thyregod insisterer på, at det giver mening.

"Der er flere folk, der køber mad, end der er folk, som køber et grafikkort og putter det i computeren. Jeg synes faktisk, det er lidt ligesom, da vi startede op i 90'erne med at sælge it-udstyr på nettet. Nu er tiden kommet til fødevarer. Det vi skal er at overbevise kunderne om, at det er sikkert at handle fødevarer på nettet. Der kan jeg tilføre min klassiske internerfaring," siger Poul Thyregod.

Poul Thyregod er gået ind i Grisogko.dk som investor. Han har købt 26 procent af virksomheden. Med sig har han samtidig bragt Svend Erik Kriby, som han kender fra fonden Executive Capital. Svend Erik Kriby har købt 25 procent af Grisogko.dk.

De resterende 49 procent ejes af stifter og direktør Johnny Hessel og økonomidirektør Poul Erik Christensen.

I følge Poul Thyregod har han lagt et pænt etcifret millionbeløb, for sine 26 procent af Grisogko.dk, uden at han vil gå nærmere i detaljer.

"Det er penge, der går direkte på egenkapitalen. Der skal investeres. Nu skal vi have noget vækst," siger Thyregod.

Både Poul Thyregod og Svend Erik Kriby bliver medlem af Grisogkos bestyrelse, hvor Kriby bliver formand.

Begge de to nye investorer er gået ind i Grisogko, som enkeltpersoner og ikke gennem kapitalfonden Executive Capital, som de begge også er en del.

"Det var fordi, at de oprindelige investorer ikke ønskede, at der skulle sidde en kapitalfond for bordenden. Derfor er vi gået ind som enkeltpersoner," siger Poul Thyregod.

Det nye engagement i Grisogko går ikke ud over Poul Thyregods aktiviteter i Expert-koncernen, hvor han fortsat er direktør. Faktisk synes han, at det nye engagement i fødebranchen hjælper ham i forhold til de udfordringer som også Expert står med.

"For mig handler det om, at jeg akkumulerer min viden om onlinehandel. Min værdi for Expert er det, jeg ved om internethandel. Og jeg får testet nogle nye ting af her, som gør min viden på det område bedre," slår Thyregod fast.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere