Artikel top billede

Cisco lukker broker

Broker har valgt at lukke virksomheden efter krav fra Cisco.

Det handler om parallel-import fra lande uden for EU. Efter en engelsk højesteretsdom i sommer, er det heller ikke længere muligt at sælge brugte varer, som kommer fra lande udenfor EU.

Derfor er den engelsk broker KX Network Solutions nu gået i frivillig likvidation. Det sker efter, at brokeren har fået et ultimatum af Cisco. Cisco vil enten trække selskabet i retten eller kræve, at det indgår i et frivilligt forlig. Det skriver Channelweb i England.

Cisco beskylder KX Network Solution for at have solgt varer på det europæiske marked, der stammer fra Kina og USA.

Efter at have talt med selskabets advokater har KX Network Solutions derfor nu besluttet at kaste håndklædet i ringen, fordi brokeren ikke tror, den kan vinde en retssag mod Cisco, ligesom den hævder, at en frivillig aftale med Cisco alligevel ville slå selskabet ihjel økonomisk.

Ifølge engelske Channelweb er KX Network Solutions kreditorer meget lunkne overfor den forklaring. De mener, at brokeren har valgt at gå i likvidation, fordi selskabet reelt skylder for mange penge væk.

Men det afviser den tidligere direktør Alastair Head.

"Firmaet har været kærligheden i vores liv over de sidste 15 år. Vi ville aldrig have ladet det gå ned, hvis ikke det var for kravet fra Cisco," siger han til Channelworld og tilføjer:

"Du kan ikke kæmpe en kamp, som ikke kan vindes."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere