Artikel top billede

Kaspersky: Vi er nummer to i Danmark

En aggressiv salgsstrategi har på få måneder gjort den russiske producent til den næststørste leverandør af antivirus og sikkerhed til danske privatkunder.

Store retailkæder som Elgiganten har været nøglen til succes for sikkerhedsproducenten Kaspersky, som på bare et år har år sat sig på en femtedel af det danske privatmarked for sikkerhed og antivirus.

Ifølge tal fra analysefirmaet GfK er Kaspersky det seneste år gået fra en markedsandel på forsvindende 1-2 procent til mere end 18 procent - kun overgået af Symantec.

Landechef for Norden og Benelux, Martijn van Lom, fortæller, at Kasperskys allerede i et par år har været til stede på erhvervsmarkedet, men at man de seneste måneder har iværksat en salgsoffensiv på privatmarkedet.

"Vi har ansat et antal danske sælgere og har på få måneder placeret os som nummer to på det danske marked. Men vores ambition er at vi inden midten af 2013 skal være nummer ét på markedet," siger Martijn van Lom.

Kaspersky har i første omgang satset på at slå sit navn fast overfor forbrugerne ved at satse på synlighed via de store retailkæder. Men Ifølge Martijn van Lom er det mindst lige så vigtigt at nurse de mindre uafhængige retailforhandlere.

"Commitment er nøgleordet i retailmarkedet, men vi er naturligvis også afhængige af et godt produkt. De store kæder er et godt sted at starte, når man vil opbygge et stærkt brand, men det er også vigtigt at opbygge tillid og loyalitet hos de mindre forhandlere," siger han.

I øjeblikket går omkring 70 procent af Kasperskys salg til privatmarkedet via de store butikskæder, mens de sidste 30 procent sælges gennem mindre forhandlere.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere