Artikel top billede

Bluecom-veteran vender tilbage som Comway-direktør

Ny direktør skal gennemgå brokerdistributøren med en tættekam, for at finde nye indtjeningsmuligheder.

Det er en gammel kending, der nu har sat sig i direktør stolen hos den succesfulde broker Comway. Peter Lyngs-Klaris kender de to stiftere Ulrik Bøttner og Peter Garber fra den nu hedengangne distributør Bluecom, hvor de alle arbejdede sammen i staren af dette årtusinde.

"Jeg har været væk fra it-branchen i ti år, hvor jeg har arbejdet internationalt. Blandt andet som direktør i Sverige. Jeg er ikke it-faglig på samme måde som Ulrik og Peter. Jeg har en generel baggrund i finans og ledelse," siger Peter Lyngs-Klaris.

Ifølge ham, er ansættelsen af ham en slags tilvalg, hvor de to ejere Ulrik Bøttner og Peter Garber fortsætter, som de plejer med fokus på det operative.

"De har hevet mig ind, for at se hvordan vi kan udvikle Comway strategisk. Jeg har slet ikke den viden, som Ulrik og Peter har. Ideen er, at jeg skal styrke det organisatoriske med fokus på ledelse og forretningsudvikling, mens de fortsat har centrale roller med ansvar for salgs- og indkøbsledelse," siger Peter Lyngs-Klaris.

Han fortæller, at han lige nu gennemgår virksomheden med tættekam sammen med de to ejere for at finde ud af, hvor Comway har sin stærke og svage sider.

"Vi ser på, hvor der er yderligere potentiale og hvor der måske er muligheder for at gå ind i nye forretningsområder. Det er en proces vi forventer bliver afsluttet i dette kvartal, så vi kan starte 2013 med en gennemarbejdet forretningsplan," siger Peter Lyngs-Klaris.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.