Artikel top billede

Bornholmsk forhandler er kommet ud på den anden side af krisen

Tror på ny fremgang efter andet overskud i træk. Især Navision bidrager positivt til forretningen.

Selv om direktør Michael Dam fra Formula Micro Bornholm nødigt strør om sig med superlativer, synes han det går helt godt for hans forretning lige nu.

"Vi ligger 20 procent over på omsætningen i forhold til samme tidspunkt sidste år. Så jeg er da lidt optimistisk," siger han.

Samtidig har Formula Micro afleveret et regnskab, der sluttede 30. april i år. Det er Michael Dam dog ikke helt parat til at lade champagnepropperne springe over. Det blev et beskedent plus på 75.000 kroner før skat.

"Det er OK. Jeg er glad for det er i plus. Men det er ikke sådan, når revisoren får fat i regnskabet.," siger Michael Dam med et smil, men signalerer samtidig tydeligt, at han gerne havde set et lidt større plus.

Så det positive er signal er altså, at regnskabsresultatet er positivt. Det er endda andet år i træk, at Formula Micro kan fremvise et plus på bundlinjen, efter en årrække med dårlige resultater, der har udhulet egenkapitalen.

Michael Dam fortæller da også, at forretningen er gået støt, men at der i sidste regnskabsår også var en del fokus internt, hvor man blandt andet skiftede økonomisystem.

I 2011 købte Formula Micro også en lokal hosting-virksomhed, og udvidede dermed forretningen. I forvejen har Formula Micro en Navision-forretning, en kopi- og service-forretning, samt salg og implementering af pc- og server-løsninger.

De nytilkøbte hosting-aktiviteter, der ligger i det separate selskab Formula Micro Hosting, er ligeledes kommet ud med et lille plus.

"Jeg forventer at indeværende regnskabsår bliver betydelig bedre end det regnskab, vi netop har afleveret. Vi har gang i gode projekter, der gerne skulle give et bedre regnskab. Det kan jeg se allerede nu," siger Michael Dam.

Det går så godt, at Micahel Dam har forøget medarbejderstaben med to personer.

"Vi får et rigtig godt år i Navision-forretningen, så i forhold til årene lige efter krisen, er jeg optimist," konstaterer Michael Dam.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere