Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Oracles Larry Ellison vil købe svensk fodboldklub

Oracles flamboyante topchef rygtes at være på vej til at lægge milliarder på bordet for sportsimperium.

Den svenske fodboldklub Hammarby IF, der frister en tilværelse lige under oprykningsstregen i den næstbedste svenske række (Superettan), kan måske komme på it-milliardærens Larry Ellisons hænder.

Fodboldklubben, der holder til i det stockholmske kvarter Söder, er nemlig en del af det store amerikanske sportsimperium AEG (en forkortelse af Anschutz Entertainment Group), som Larry Ellison rygtes at være på vej til at købe.

Prisen, der bliver diskuteret, ligger ifølge amerikanske medier i omegnen af 60 milliarder kroner.

Hammarby IF er derfor kun en mindre del af AEG , som i Sverige også driver den stockholmske multiarena Globen og desuden  har en ejerandel i den svenske ishockeyklub Djurgården.

I USA ejer AEG en stor del af det berømte basketballhold Los Angeles Lakers og fodboldklubben LA Galaxy, hvor David Beckham er den absolutte topspiller.

I følge amerikanske medier vil AEG blive solgt via en auktion. Udover Larry Ellison forventes flere andre rigmænd, at gå med i kampen om at blive ejer af Hammerby IF.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.