Descom vinder printersalg til Ringsted kommune

Descom har vundet en ordre på levering af blækprintere til Ringsted Kommune i konkurrence med otte andre forhandlere.

Opdateret: Det blev Descom, der vandt leveringen af printere til Ringsted Kommune, på et netop afsluttet udbud. Ifølge CRN's oplysninger leverede i alt otte forhandlere et tilbud på det aktuelle udbud.

Det er kun et par uger siden, at Descom vandt en anden millionordre. Den handlede om levering af et par tusinde computere og var sendt i udbud af Gentofte Kommune.

Ifølge Descom-direktør Johnny Helander blev den aktuelle ordre hevet hjem på en kombination af pris, service og leveringssikkerhed, hvor Descom altså sejlede konkurrenterne agterud med sit tilbud på HP-printere.

Den samlede værdi af ordren kender ikke engang Johnny Helander selv, men it-indkøbschef Leon johansen fra Ringsted kommune Leon Johansen siger, at kommunen køber for 60-70.000 kroner blækprintere om året.

Tærskelværdi 1,4 millioner

Rammeaftalen løber i ét år og har en option på et ekstra år. For varekøb er tærskelværdien for kommunale indkøb 1.438.448 kroner, men den ordre, Descom har vundet, er altså ikke i nærheden af det beløb.

"Alle institutioner i kommunen skal benytte den her rammeaftale til de løbende indkøb af blækprintere, så det bliver nok noget i retning af fire printere der, to der og måske 20 der," siger Johnny Helander og tilføjer, at de første fem ordrer fra institutioner i Gentofte er indløbet.

"Vi er kommet godt i gang med det berømte Q4, så vi har store forventninger til resten af året," siger Johnny Helander, som bliver "meget skuffet", hvis det er det sidste udbud, Descom vinder i år".

I Gentofte vandt Descom over Atea, Dustin, Lenovo og Comm2.

I Ringsted Kommune er samtlige, der ved noget om printer-udbuddet, på ferie. Vi vender tilbage i næste uge med navnene på forhandlere, som deltog, men trak en nitte i Ringsted Kommunes udbudsforretning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Danske regioner vil fortsætte med patientjournal-løsning fra DXC Technology - men Systematic-brok kan tvinge dem til køb af helt andet system
De fem danske regioner frygter at blive tvunget til at købe et nyt patientjournal-system, selvom regionerne gerne vil fortsætte brugen af den nuværende løsning fra DXC Technology. Det kan blive konsekvensen, efter Systematic har brokket sig over, at regionerne vil forlænge systemets support- og vedligeholdesesaftale på ubestemt tid.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.