Artikel top billede

Descom vinder printersalg til Ringsted kommune

Descom har vundet en ordre på levering af blækprintere til Ringsted Kommune i konkurrence med otte andre forhandlere.

Opdateret: Det blev Descom, der vandt leveringen af printere til Ringsted Kommune, på et netop afsluttet udbud. Ifølge CRN's oplysninger leverede i alt otte forhandlere et tilbud på det aktuelle udbud.

Det er kun et par uger siden, at Descom vandt en anden millionordre. Den handlede om levering af et par tusinde computere og var sendt i udbud af Gentofte Kommune.

Ifølge Descom-direktør Johnny Helander blev den aktuelle ordre hevet hjem på en kombination af pris, service og leveringssikkerhed, hvor Descom altså sejlede konkurrenterne agterud med sit tilbud på HP-printere.

Den samlede værdi af ordren kender ikke engang Johnny Helander selv, men it-indkøbschef Leon johansen fra Ringsted kommune Leon Johansen siger, at kommunen køber for 60-70.000 kroner blækprintere om året.

Tærskelværdi 1,4 millioner

Rammeaftalen løber i ét år og har en option på et ekstra år. For varekøb er tærskelværdien for kommunale indkøb 1.438.448 kroner, men den ordre, Descom har vundet, er altså ikke i nærheden af det beløb.

"Alle institutioner i kommunen skal benytte den her rammeaftale til de løbende indkøb af blækprintere, så det bliver nok noget i retning af fire printere der, to der og måske 20 der," siger Johnny Helander og tilføjer, at de første fem ordrer fra institutioner i Gentofte er indløbet.

"Vi er kommet godt i gang med det berømte Q4, så vi har store forventninger til resten af året," siger Johnny Helander, som bliver "meget skuffet", hvis det er det sidste udbud, Descom vinder i år".

I Gentofte vandt Descom over Atea, Dustin, Lenovo og Comm2.

I Ringsted Kommune er samtlige, der ved noget om printer-udbuddet, på ferie. Vi vender tilbage i næste uge med navnene på forhandlere, som deltog, men trak en nitte i Ringsted Kommunes udbudsforretning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.