Artikel top billede

Forhandlertrekløver serverer belgiske vafler ved Windows 8-lancering

Det er os specialbutikker, der skal trække, når ny teknologi kommer på banen lyder det fra tre jyske forhandlere.

Når Windows 8 lanceres ved midnat på torsdag bliver det fejret med natåbent hos tre jyske forhandlere. 

Det er Sønderborgforhandleren Nova Data, Electronics Center fra Esbjerg og Skiveforhandleren JA Computer, som gentager succes fra deres fælles Roadshow 2012, og nu gøre noget ekstra ud af Windows 8.

"Det er jo os specialforhandlere, der skal trække læsset, når der kommer nye teknologier. Vi har fået folk fra Microsoft og Kingston til at stille op til midnatsåbning," siger Kenan Hansen fra Nova Data.

Det er ikke første gang, at Nova Data fejrer en Windows-lancering med midnatsåbning. Kenan Hansen holdt også natteåbent, da Microsoft i sin tid lancerede Windows 7.

Dengang tilbage i 2009 kom flere hundrede kunder forbi da Nova Data havde midnatsåbnet og kunne sælge den spritnye Windows 7 til sønderjyske kunder syv timer før det var muligt for alle andre kunder at komme til fadet.

Kenan Hansen satser på at lanceringen af Windows 8 bliver en lige så stor succes.

"Jeg er spændt på at se, hvor vildt det bliver. Microsoft kalder det selv deres største åbning nogensinde, " siger Kenan Hansen.

Det, han har bidt mærke i, er, at lanceringen af Windows 8 især retter sig mod private.

"Jeg synes det er utroligt positivt, at Microsoft går efter hjemmebrugerne denne gang. For det er jo dem, ligesom os specialbutikker, der skal få gang i salget," mener han.

Som enhver god købmand ved Kenan Hansen, at god teknologi godt kan hjælpes på vej. Da han lancerede Windows 7 i 2009 var det med sandwich-buffet og kaffe. Ved Windows 8 lanceringen torsdag aften er det belgiske vafler, der skal overbevise kunderne om, at de skal tage turen ind til gågaden i Sønderborg.

"De er helt vildt gode. Det er belgisk vafler her fra Sønderborg, som folk kommer langvejsfra for at spise," fortæller Kenan Hansen forventningsfuldt.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere