Artikel top billede

NetApp headhunter dansk Atea-direktør

Atea-veteran skal stå i spidsen for storage-producentens danske forretning

Atea-koncernen og Ib Kunøe må sige farvel til en mangeårig medarbejder, når Claus Johansen forlader jobbet som koncerndirektør med ansvaret for forretningsudvikling.

39-årige Johansen skal fremover slå sine folder som dansk landechef hos storageproducenten NetApp, hvor han tiltræder 1. november.

Her afløser han afløser Knud Ottosen, der efter fire år som dansk førstemand avancerer til jobbet som NetApps vesteuropæiske kanalchef.

Claus Johansen fortæller, at det var NetApp selv, der kontaktede ham med tilbuddet om at overtage ansvaret for den danske afdeling.

"Det er sindssygt interessant job. Jeg håber, jeg med mine kompetencer og mit drive kan tage NetApp til et nyt niveau efter det flotte indsats, som Knud Ottosen har leveret," siger Claus Johansen.

Han ser store muligheder for at skabe vækst i NetApps danske forretning.

"På dansk grund er NetApp ikke særligt stor, men har dog trods alt en omsætning på 2-300 millioner kroner, og er som sådan en af de største storage-leverandører i Danmark. De har ønsket at få én ombord, der har erfaring med salg og opbygning af en vækstvirksomhed, og jeg ser et kæmpepotentiale i udviklingen af den danske forretning," siger Claus Johansen.

Han karriere i Atea går helt tilbage til 1999, hvor han oprindeligt startede som sælger. Siden har blandt andet været administrerende direktør i Ib Kunøes selskab, handelsportalen Gatetrade, inden han i 2008 blev hentet hjem til sit seneste job.

Han har også i en kort periode stået i spidsen for Ib Kunøes brokerfirma, Widecom, som i mellemtiden er lukket ned.

Hos Atea har han blandt andet stået bag udviklingen af koncernens satsning på SMB-markedet, som mundede ud i oprettelsen af forretningskonceptet Atea Direct. Han har desuden haft ansvaret Ateas interne distribution af hardware, som i den interne jargon går under betegnelsen "shared services".

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere






Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.