Artikel top billede

Aarhus-forhandler dropper de troløse kunder

Fokus på salg og nursing af loyale kunder er vejen til vækst, lyder det fra østjysk HP-forhandler.

Trods krisen er den Aarhus-baserede HP-forhandler FLC kommet godt ind i det nye regnskabsår, hvor omsætningen ifølge direktør og indehaver Torben Høiberg ligger næsten 30 procent over det budgetterede.

Torben Høiberg fortæller, at fremgangen er resultatet af en bevidst satsning på mersalg kombineret med, at man gør en ekstra indsats for at please trofaste og dedikerede kunder. Men det er ikke sådan, at de mindre kunder nu bliver sat i anden række.

"Det er loyaliteten, vi gerne vil belønne. Det er ikke så afgørende, om en kunde køber fem eller hundrede klienter om året. Det afgørende er, om de er loyale. Små kunder skal jo også have serviceaftaler. En lille kunde med ti brugere kan sagtens købe serviceaftaler for 30.000 kroner, og har man ti af dem, er de lige så interessante som én stor kunde," siger han.

De 11 ansatte i FLC skabte i fjor en omsætning på cirka 20 millioner kroner, som mundede ud i et overskud før skat på 380.000 kroner.

Torben Høiberg fortæller, at FLC har planer om at lancere sit eget koncept for hosting-ydelser som en vej til at knytte kunderne tættere til sig, så man ad den vej kan skabe mersalg på de mere traditionelle infrastrukturprodukter.

"Langt de fleste virksomheder er stadig bedst tjent med at have set up'et og infrastrukturen hos dem selv, men vi har researchet lidt og fundet et set up, hvor vi ikke behøver at investere i licenser og hardware på samme måde, som mange andre måske vil gøre," siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.