Artikel top billede

Aarhus-forhandler dropper de troløse kunder

Fokus på salg og nursing af loyale kunder er vejen til vækst, lyder det fra østjysk HP-forhandler.

Trods krisen er den Aarhus-baserede HP-forhandler FLC kommet godt ind i det nye regnskabsår, hvor omsætningen ifølge direktør og indehaver Torben Høiberg ligger næsten 30 procent over det budgetterede.

Torben Høiberg fortæller, at fremgangen er resultatet af en bevidst satsning på mersalg kombineret med, at man gør en ekstra indsats for at please trofaste og dedikerede kunder. Men det er ikke sådan, at de mindre kunder nu bliver sat i anden række.

"Det er loyaliteten, vi gerne vil belønne. Det er ikke så afgørende, om en kunde køber fem eller hundrede klienter om året. Det afgørende er, om de er loyale. Små kunder skal jo også have serviceaftaler. En lille kunde med ti brugere kan sagtens købe serviceaftaler for 30.000 kroner, og har man ti af dem, er de lige så interessante som én stor kunde," siger han.

De 11 ansatte i FLC skabte i fjor en omsætning på cirka 20 millioner kroner, som mundede ud i et overskud før skat på 380.000 kroner.

Torben Høiberg fortæller, at FLC har planer om at lancere sit eget koncept for hosting-ydelser som en vej til at knytte kunderne tættere til sig, så man ad den vej kan skabe mersalg på de mere traditionelle infrastrukturprodukter.

"Langt de fleste virksomheder er stadig bedst tjent med at have set up'et og infrastrukturen hos dem selv, men vi har researchet lidt og fundet et set up, hvor vi ikke behøver at investere i licenser og hardware på samme måde, som mange andre måske vil gøre," siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere