Artikel top billede

Inga og Herluf købte et minut over midnat den første computer med Windows 8-licens hos Nova Data i Sønderborg. Her er de flankeret af indehaver Kenan Hansen (tv).

Èt minut over midnat blev første Windows 8 solgt i Sønderborg

Trods kold novemberkulde og et svigtende vaffeljern er Sønderborgforhandler tilfreds med midnats-event med Windows 8-lancering.

"Jeg er træt. Det blev sent i går," fortæller Kenan Hansen fra Sønderborg-forhandleren Nova Data.

Han fortæller, at en portion sønderjyder kiggede forbi hos Nova Data på toppen af gågaden i Sønderborg, da Windows 8 blev frigivet omkring midnat.

"Vi solgte over 100 Windows-licenser på en time. Jeg er rigtig godt tilfreds," fortæller Kenan Hansen.

Den første pc med Windows 8-licens blev solgt ét minut over midnat.

"Det var Inga Og Herluf, der købte den første Windows 8 i Danmark," lyder det begejstret fra Kenan Hansen, der fortæller at flere hundrede mennesker var forbi butikken i løbet af de par timer, som eventen foregik over.

Lige inden midnatsarrangementet gik i luften var Kenan Hansen, dog ved at tabe humøret.

"Vi havde problemer med at få licenserne fra Microsoft frem," siger ham,

Ikke nok med det. Kenan Hansen havde slået på, at kunderne kunne komme og få varme belgiske vafler til arrangementet. Men den del af planen gik der fuldstændig ged i.

"Vaffelmaskinen brød simpelthen sammen. Hver gang vi prøvede at sætte den til, så sprang alle propperne. Derfor var vi nødt til at give kunderne småkager i stedet - det tog de heldigvis med godt humør," siger Kenan Hansen, der er glad for, at han i sidste øjeblik sørgede for også at få købt kager.

"Jeg ved ikke lige, hvad jeg ellers ville have gjort," siger han.

Han er stadig meget tilfreds med arrangementet, selv om han indrømmer, at fremmødet ikke var helt så stort, som i 2009, da han lavede en tilsvarende lanceringsevent omkring Windows 7.

"Det var lidt mere besværligt denne gang, med at få arrangementet stablet på benene. Og så havde vi det uheld, at der gik ged i vores annoncering. Vi havde indrykket annoncer i den lokale avis, men på grund af et teknisk uheld kom de ikke med. Derfor er jeg faktisk rigtig tilfreds med fremmødet," siger Sønderborgforhandleren.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere