Artikel top billede

Inga og Herluf købte et minut over midnat den første computer med Windows 8-licens hos Nova Data i Sønderborg. Her er de flankeret af indehaver Kenan Hansen (tv).

Èt minut over midnat blev første Windows 8 solgt i Sønderborg

Trods kold novemberkulde og et svigtende vaffeljern er Sønderborgforhandler tilfreds med midnats-event med Windows 8-lancering.

"Jeg er træt. Det blev sent i går," fortæller Kenan Hansen fra Sønderborg-forhandleren Nova Data.

Han fortæller, at en portion sønderjyder kiggede forbi hos Nova Data på toppen af gågaden i Sønderborg, da Windows 8 blev frigivet omkring midnat.

"Vi solgte over 100 Windows-licenser på en time. Jeg er rigtig godt tilfreds," fortæller Kenan Hansen.

Den første pc med Windows 8-licens blev solgt ét minut over midnat.

"Det var Inga Og Herluf, der købte den første Windows 8 i Danmark," lyder det begejstret fra Kenan Hansen, der fortæller at flere hundrede mennesker var forbi butikken i løbet af de par timer, som eventen foregik over.

Lige inden midnatsarrangementet gik i luften var Kenan Hansen, dog ved at tabe humøret.

"Vi havde problemer med at få licenserne fra Microsoft frem," siger ham,

Ikke nok med det. Kenan Hansen havde slået på, at kunderne kunne komme og få varme belgiske vafler til arrangementet. Men den del af planen gik der fuldstændig ged i.

"Vaffelmaskinen brød simpelthen sammen. Hver gang vi prøvede at sætte den til, så sprang alle propperne. Derfor var vi nødt til at give kunderne småkager i stedet - det tog de heldigvis med godt humør," siger Kenan Hansen, der er glad for, at han i sidste øjeblik sørgede for også at få købt kager.

"Jeg ved ikke lige, hvad jeg ellers ville have gjort," siger han.

Han er stadig meget tilfreds med arrangementet, selv om han indrømmer, at fremmødet ikke var helt så stort, som i 2009, da han lavede en tilsvarende lanceringsevent omkring Windows 7.

"Det var lidt mere besværligt denne gang, med at få arrangementet stablet på benene. Og så havde vi det uheld, at der gik ged i vores annoncering. Vi havde indrykket annoncer i den lokale avis, men på grund af et teknisk uheld kom de ikke med. Derfor er jeg faktisk rigtig tilfreds med fremmødet," siger Sønderborgforhandleren.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Tidligere CIO i Mærsk Tom Christensen ny it-chef hos Conscia
Conscia har hyret tidligere CIO hos Mærsk Tom Christensen som chef for IT Operations og CISO. Tom Christensen stod blandt andet i spidsen for it-afdelingen hos Mærsk Oil & Gas under det berygtede ransomware-angreb på koncernen i 2017.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.