Artikel top billede

Edgemo lejer sin finansdirektør hos DCC

Direktør hos den jyske forhandler afviser, at det udgør et problem, at en del af hans personale også er ansat hos en distributør, som virksomheden i øvrigt også deler adresse med.

Finansdirektøren i den østjyske forhandler Edgemo hedder ifølge Edgemos egen hjemmeside Jimmy Holm. Samme mand er finansdirektør hos distributøren DCC, der holder til på samme matrikel og tidligere har skudt penge i netop Edgemo. Det samme gør sig gældende for et par andre medarbejdere, som står opført på Edgemos hjemmeside. 

Direktør i Edgemo, Lars Andersen forklarer, at personalesammenfaldene skyldes, at de pågældende reelt ikke er ansat i Edgemo, men blot er købt ind til enkelte opgaver, eksempelvis i forhold til bogholderiet, som en shared service.

Han afviser samtidig, at det udgør et problem, at Edgemo er så tæt forbundet med en distributør, som forhandleren i forvejen deler adresse med.

"Jamen, vi samarbejder med DCC, såvel som vi samarbejder med Tech Data og alle mulige andre," siger han og påpeger, at Edgemo blot benytter sig af nogle af DCC's faciliteter.

Ifølge Lars Andersen kan det sidestilles med konsulentydelser.

"Jeg lejer dem, som jeg nogle gange lejer konsulenter ved konkurrenter, lige så vel som jeg lejer andre mennesker ind og samarbejder med andre virksomheder," siger han og fortæller til CRN, at han nu vil fjerne de personer fra hjemmesiden, som ikke er fastansat i Edgemo - heriblandt altså finansdirektøren.

Udover finansdirektøren står to ansatte fra økonomiafdelingen og en receptionist opført som ansat i både Edgemo og DCC.

Da Edgemo i sin tid blev stiftet af DCC, førte det kort efter til, at den nordsjællandske forhandler 2ig købte sig ud af DCCs hænder for senere at fusionerne med Comm/2 til det, der i dag er Comm2ig.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere