Edgemo lejer sin finansdirektør hos DCC

Direktør hos den jyske forhandler afviser, at det udgør et problem, at en del af hans personale også er ansat hos en distributør, som virksomheden i øvrigt også deler adresse med.

Finansdirektøren i den østjyske forhandler Edgemo hedder ifølge Edgemos egen hjemmeside Jimmy Holm. Samme mand er finansdirektør hos distributøren DCC, der holder til på samme matrikel og tidligere har skudt penge i netop Edgemo. Det samme gør sig gældende for et par andre medarbejdere, som står opført på Edgemos hjemmeside. 

Direktør i Edgemo, Lars Andersen forklarer, at personalesammenfaldene
skyldes, at de pågældende reelt ikke er ansat i Edgemo, men blot er købt ind til enkelte opgaver, eksempelvis i forhold til bogholderiet, som en shared service.

Han afviser samtidig, at det udgør et problem, at Edgemo er så tæt forbundet med en distributør, som forhandleren i forvejen deler adresse med.

"Jamen, vi samarbejder med DCC, såvel som vi samarbejder med Tech Data og alle mulige andre," siger han og påpeger, at Edgemo blot benytter sig af nogle af DCC's faciliteter.

Ifølge Lars Andersen kan det sidestilles med konsulentydelser.

"Jeg lejer dem, som jeg nogle gange lejer konsulenter ved konkurrenter, lige så vel som jeg lejer andre mennesker ind og samarbejder med andre virksomheder," siger han og fortæller til CRN, at han nu vil fjerne de personer fra hjemmesiden, som ikke er fastansat i Edgemo - heriblandt altså finansdirektøren.

Udover finansdirektøren står to ansatte fra økonomiafdelingen og en receptionist opført som ansat i både Edgemo og DCC.

Da Edgemo i sin tid blev stiftet af DCC, førte det kort efter til, at den nordsjællandske forhandler 2ig købte sig ud af DCCs hænder for senere at fusionerne med Comm/2 til det, der i dag er Comm2ig.

Læs mere:

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.