Edgemo lejer sin finansdirektør hos DCC

Direktør hos den jyske forhandler afviser, at det udgør et problem, at en del af hans personale også er ansat hos en distributør, som virksomheden i øvrigt også deler adresse med.

Finansdirektøren i den østjyske forhandler Edgemo hedder ifølge Edgemos egen hjemmeside Jimmy Holm. Samme mand er finansdirektør hos distributøren DCC, der holder til på samme matrikel og tidligere har skudt penge i netop Edgemo. Det samme gør sig gældende for et par andre medarbejdere, som står opført på Edgemos hjemmeside. 

Direktør i Edgemo, Lars Andersen forklarer, at personalesammenfaldene
skyldes, at de pågældende reelt ikke er ansat i Edgemo, men blot er købt ind til enkelte opgaver, eksempelvis i forhold til bogholderiet, som en shared service.

Han afviser samtidig, at det udgør et problem, at Edgemo er så tæt forbundet med en distributør, som forhandleren i forvejen deler adresse med.

"Jamen, vi samarbejder med DCC, såvel som vi samarbejder med Tech Data og alle mulige andre," siger han og påpeger, at Edgemo blot benytter sig af nogle af DCC's faciliteter.

Ifølge Lars Andersen kan det sidestilles med konsulentydelser.

"Jeg lejer dem, som jeg nogle gange lejer konsulenter ved konkurrenter, lige så vel som jeg lejer andre mennesker ind og samarbejder med andre virksomheder," siger han og fortæller til CRN, at han nu vil fjerne de personer fra hjemmesiden, som ikke er fastansat i Edgemo - heriblandt altså finansdirektøren.

Udover finansdirektøren står to ansatte fra økonomiafdelingen og en receptionist opført som ansat i både Edgemo og DCC.

Da Edgemo i sin tid blev stiftet af DCC, førte det kort efter til, at den nordsjællandske forhandler 2ig købte sig ud af DCCs hænder for senere at fusionerne med Comm/2 til det, der i dag er Comm2ig.

Læs mere:

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Ny opdagelse: Disse fire malware-typer blev anvendt i kæmpe SolarWinds-hack - sådan spillede de sammen
Mindst fire forskellige malware-stammer blev anvendt i det store og sofistikerede SolarWinds-hack, der i december ramte amerikanske myndigheder, Microsoft, FireEye og mange andre. Se her, hvordan de blev anvendt.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.