Artikel top billede

41-årige Kim De Marè Jørler er global account director i Microsoft. Han bor i Hellerup, er gift med Nina. De har sammen Oscar på seks år.

Microsoft-veteran med erfaring for kamelslugning

It-profil: Det gør ondt i Microsoft-hjertet, når Kim Jørlers søn får en iPad første skoledag - men der er jo brug for at investere i børns adgang til it, mener han.

Hvad holder du mest af ved it-branchen?

Branchen er konstant i bevægelse, og det bliver man mindet om hver dag. Konkurrencen i distributionsleddet er markant og kampen for synlighed bliver større og større. Den producent, der gør det bedst, står med de bedste kort på hånden i kampen om yderligere investeringer til kanalen.

Og hvad bryder du dig mindst om?

Når vigtige beslutninger bliver truffet udfra politiske motiver i stedet for forretningsmæssig sund fornuft. Så igennem de sidste 15 år er der blevet slugt en del "kameler".

Hvad er du mest stolt af i din karriere?

Det er svært at pointere et specielt område. Jeg er nok mest stolt af at kunne fremvise massive vækstresultater i de perioder, hvor branchen har haft det hårdt og ikke mindst når det skabt via tæt samarbejde med mine kollegaer internt som eksternt.

Og hvad vil du helst glemme?

Intet! Hvorfor dog det? Det er netop det, man skal lære af.

Hvilken person i it-branchen har betydet mest for dig?

To personer, som jeg har fulgtes med siden min start i Arrow i '95. Christian Jacobsen, direktør i Infrahouse og Kristian Lading director of sales, EMEA i A.E. Petsche. To personer med ekstrem høj kompetence og personligheder i verdensklasse og med garanti også to personer som vil være i branchen de næste 25 år.

Hvad ville du lave i dag, hvis du helt frit kunne vælge dit drømmejob?

Træner i Barcelona. Men det går jo pt. meget godt!

Hvad er den lige nu den største trussel mod it-branchen?

Faldende vækst - globalt som lokalt. Derudover er der mange, der ser cloud-transition som værende en trussel. Det ser jeg mere som en mulighed for styrket produktivitet.

Hvad er dit bedste it-råd til de danske politikere?

Få den selskabsskat ned, så vi styrker konkurrenceevnen hos vores til tider hårdt pressede virksomheder. Det vil skabe vækst i nye arbejdspladser og derigennem stigende it-budgetter. Og så er det ikke lang tid siden, min søn fik stukket en iPad i hånden på første skoledag. Det gjorde ondt i mit glødende Microsoft-hjerte men samtidig er det et billede på fremtiden, som vi skal investere yderligere i - allerede fra 0. klasse.

Hvordan takler du arbejdspres?

Det takler jeg ikke! Det lever jeg godt med, selvom man skal huske at kigge sig over skulderen og se, om man har tabt sig selv. Hvis det er tilfældet, så går det galt.

Hvordan kobler du af?

Med min skønne kone og søn og gerne over et rigtig godt glas rødvin.

Hvad laver du om ti år?

Sikkert noget tilsvarende, men forhåbentlig med mere tid til mig selv og min familie.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere