Artikel top billede

Nu vil online-forhandler igen sælge løsdele

Webshop tager computer-dele ind igen. Vi har modtaget talrige henvendelser fra kunder, der ønsker det, siger salgschefen.

Efter en pause på to år har online-forhandleren Netonnet, der er i familie med Computercity, valgt at tage computer-komponenter ind i sortimentet igen. 

"For to år siden lod vi computer-løsdele udgå af sortimentet, men vi har siden modtaget mange henvendelser fra kunder, der har efterspurgt dem," siger Jonas Järrenfors, der er salgschef i Netonnet til IT24.

Ifølge vores svenske søstermedie er målet med kovendingen, at Netonnet vil kunne tilbyde en bred vifte af komponenter til computeren fra velkendte producenter.

Med den nye satsning har Netonnet ansat en stab, der udelukkende skal fokusere på de nye produkter i kataloget.

Til IT24 oplyser Jonas Järrenfors, at det er planen, at det nye udvalg af løsdele bliver realiseret i fuld skala i løbet af efteråret, så det er klar til julehandelen.

Læs også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere