Artikel top billede

Tidligere Fujitsu-direktør: Derfor starter jeg for mig selv

Får flyvende start ved at overtage forretningsområder fra to andre virksomheder.

Tidligere direktør for Fujitsu i Danmark, Lars Wørzner, har startet et nyt firma, der skal sælge it-konsulenter og outsourcede udviklingsteams i Ukraine.

 "Det er en drøm, der går i opfyldelse. Siden jeg gik på handelshøjskolen har jeg drømt om, at starte for mig selv," siger Lars Wørzner.

1C, som Lars Wørzners nye firma hedder, er startet sammen med den tidligere TDC-profil Lars Torpe Christoffersen. Wørzner er med en ejerandel på 75 procent hovedejer, mens Lars Torpe Christoffersen ejer de sidste 25 procent.

Samtidig overtager 1C en del af ejerskabet over Kuadriga, der sælger off-shoring udviklingstemas i Ukraine. Fremover bliver 1C, der sælger Kuadrigas ydelser i Danmark.

På konsulent-delen har 1C overtager BridgeITs freelance-konsulentforretning.

"Jeg mener, der er en rigtig god synergi mellem de to forretningsområder. Vi kan gå ud til kunderne og tilbyde dem en tilgang til markedet, hvor de både kan købe faste udviklingsteam i Ukraine og konsulenter, der befinder sig i Danmark," siger Lars Wørzner.

Han fortæller samtidig, at han er glad for at kunne kickstarte sin nye virksomhed ved at overtage Kuadrigas danske salg og konsulent-delen fra BridgeIT.

"Jeg er jo ikke 22 år længere, så det er rart at kunne overtage en eksisterende forretning, som jeg kan udbygge," siger Lars Wørzner.

Det er kun knap en måned siden at 1C gik i luften. Allerede nu har Lars Wørzner fem ansatte siddende i lokalerne i Søborg.

"Og nu leder jeg faktisk efter en konsulentchef, så vi kan få gang i at udvide den del af forretningen," siger Lars Wørzner.

Han kan ikke skjule sin begejstring over at være i gang igen efter han forlod stillingen som direktør i konsulenthuset 7N i foråret.

"Jeg synes det er skideskægt at startefor mig selv. Det er noget andet end da jeg arbejdede i de store koncerner. Her kan jeg påvirke tingene meget mere direkte, og alt havner på mit bord," siger han

Lars Wørzner har haft en lang karriere der udover det foregående job som direktør for 7N også indbefattede direktørjob hos både IBM, Compaq og Fujitsu.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere