BREAKING:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Tidligere Fujitsu-direktør: Derfor starter jeg for mig selv

Får flyvende start ved at overtage forretningsområder fra to andre virksomheder.

Tidligere direktør for Fujitsu i Danmark, Lars Wørzner, har startet et nyt firma, der skal sælge it-konsulenter og outsourcede udviklingsteams i Ukraine.

 "Det er en drøm, der går i opfyldelse. Siden jeg gik på handelshøjskolen har jeg drømt om, at starte for mig selv," siger Lars Wørzner.

1C, som Lars Wørzners nye firma hedder, er startet sammen med den tidligere TDC-profil Lars Torpe Christoffersen. Wørzner er med en ejerandel på 75 procent hovedejer, mens Lars Torpe Christoffersen ejer de sidste 25 procent.

Samtidig overtager 1C en del af ejerskabet over Kuadriga, der sælger off-shoring udviklingstemas i Ukraine. Fremover bliver 1C, der sælger Kuadrigas ydelser i Danmark.

På konsulent-delen har 1C overtager BridgeITs freelance-konsulentforretning.

"Jeg mener, der er en rigtig god synergi mellem de to forretningsområder. Vi kan gå ud til kunderne og tilbyde dem en tilgang til markedet, hvor de både kan købe faste udviklingsteam i Ukraine og konsulenter, der befinder sig i Danmark," siger Lars Wørzner.

Han fortæller samtidig, at han er glad for at kunne kickstarte sin nye virksomhed ved at overtage Kuadrigas danske salg og konsulent-delen fra BridgeIT.

"Jeg er jo ikke 22 år længere, så det er rart at kunne overtage en eksisterende forretning, som jeg kan udbygge," siger Lars Wørzner.

Det er kun knap en måned siden at 1C gik i luften. Allerede nu har Lars Wørzner fem ansatte siddende i lokalerne i Søborg.

"Og nu leder jeg faktisk efter en konsulentchef, så vi kan få gang i at udvide den del af forretningen," siger Lars Wørzner.

Han kan ikke skjule sin begejstring over at være i gang igen efter han forlod stillingen som direktør i konsulenthuset 7N i foråret.

"Jeg synes det er skideskægt at startefor mig selv. Det er noget andet end da jeg arbejdede i de store koncerner. Her kan jeg påvirke tingene meget mere direkte, og alt havner på mit bord," siger han

Lars Wørzner har haft en lang karriere der udover det foregående job som direktør for 7N også indbefattede direktørjob hos både IBM, Compaq og Fujitsu.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.