Artikel top billede

Herning-forhandler investerer overskud i hosting

Derfor bruger Concept Data en del af året overskud på massiv investering i hosting og medarbejdere.

Den herningensiske C5-forhandler Concept Data er for syvende år i træk kommet ud med overskud på den pæne side af en million kroner. Regnskabet for 2011/12 viser et årsresultat på 1.484.541 kroner før skat.

Selvom overskuddet er faldet med omkring 30 procent i forhold til året før, hvor forhandleren kom ud med et overskud på 2,1 millioner kroner, er direktør Kris Klintebæk tilfreds med resultatet. Noget af overskuddet er nemlig brugt til nye investeringer og ansættelsen af en ekstra medarbejder.

"Vi er en moderne, innovativ virksomhed, så vi investerer stadigvæk i mange ting. Ellers ville overskuddet have været større," siger han og forklarer, at Concept data blandt andet har investeret omkring 20 procent i at få udbygget sit hostingcenter.

Samtidig påpeger han, at der også er omkostninger forbundet med at certificeret C5-forhandler, og at forhandleren er gået igennem 2011/12 uden at måtte sige farvel til så meget som en medarbejder.

"Derudover har vi brugt nogle interne ressourcer på udviklingen af et nyt spændende produkt, som vi lancerer her til marts. Det forventer vi os meget af. Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt," forklarer Kris Klintebæk, der også påpeger, at kunderne går fra at købe licenser og over mod hosting.

Det betyder ifølge Concept Datas direktør, at pengene kommer i flere små bidder frem for på én gang.

"Den struktur har været der længe, men er blevet kraftigere her på det seneste, fordi mange kunder vælger en hostingløsning i stedet for den traditionelle licens-løsning," siger Kris Klintebæk. 

Han frygter dog på ingen måde, at forretningen får problemer.

"Vi er selvfinansierede. Vi skylder ikke banken noget, og sammenligner vi os med andre, lignende forhandlere, klarer vi os rigtig godt i forhold til antal medarbejdere. Vi er altså kun 14," forklarer Kris Klintebæk.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.