Artikel top billede

Dustin: Vi får stadig producentpenge til markedsføring

Dustins nydesignede markedsføringskoncept udelukker ikke producentfinansiering - men skal få kunderne til at forbinde Dustin med service.

Når Dustins igangværende reklamekampagne kører over computer eller tv-skærmene eller bliver vist på andre medier, sker det under forhandlerens egen fulde kontrol. Det har den svenskejede forhandlers nordiske marketingchef Caroline Johansson tidligere fortalt til CRN.

Men - og det er et vigtigt budskab for Caroline Johansson at få frem - kampagnen udelukker ikke, som det fremgik af den tidligere artikel, at dele af eksempelvis tv-reklamerne produceres i samarbejde med Dustins leverandører - altså producenterne.

"Vi har længerevarende samarbejde med producenterne. Det indebærer også at vi samarbejder om nogle af vores reklamer," siger Caroline Johansson.

Til gengæld har Dustin fuldstændig fravalgt, at være sponsor for tv-programmer, som forhandlerne ellers tidligere har benyttet sig af.

"Som noget nyt har vi fravalgt den sponsorering. I stedet satser vi i vores medie-mix på at prioritere en tættere forbindelse til Dustins brand," siger Caroline Johansson.

Den nye kampagne, der er designet af et svensk mediebureau, Tre Kroner, afløser Dustins hidtidige strategi, der ikke har understøttet Dustins brand fortæller Caroline Johansson nu til CRN.

"Det vigtigste for os er at øge opmærksomheden omkring Dustins brand, som vi gerne vil have man forbinder med de rigtige værdier, som blandt andet færdigheder og services," siger Caroline Johansson.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere