Artikel top billede

Tidligere HP-direktør til tops i Tech Data Danmark

Ny frontfigur i Tech Datas danske volumen-forretning vil gøre op med de seneste års dårlige resultater.

Tidligere partner-direktør hos HP i Danmark, Klaus Gregersen er blevet ny direktør for volumen-forretningen og marketing i Tech Data Danmark.

"Nu har jeg jo været selvstændig konsulent et par år. Men jeg blev fristet af et tilbud om at komme tilbage til en branche med lidt mere puls," siger Klaus Gregersen til CRN.

Han starter på mandag i det nye job hos Tech Data, hvor hans officielle titel bliver broadline- og marcom-direktør i Tech Data.

Det betyder i praksis, at Klaus Gregersen får ansvar for mellem 80 og 85 procent af omsætningen i Tech Data Danmark, Nemlig volumenforretningen, som dækker blandt andet pc'er, print, tilbehør, perifere, komponenter og software.

"Tech Data står jo overfor lidt af en udfordring. Og det har pirret mig. Det er et selskab, der klarer sig rigtig godt ude i verden. Det er et profitabelt selskab, der tjener penge. Og så er der lige det danske datterselskab, som har haft en række dårlige resultater. Det vil jeg gerne være med til at vende," siger Klaus Gregersen.

Det mener han, at han har forudsætningerne for. Blandt andet gennem sin mangeårige karriere i HP, hvor han var ansat fra 1996 til 2010 - herunder tre år som kanaldirektør.

Da han endnu ikke er startet i jobbet, er Klaus Gregersen lidt forsigtig med at være alt for konkret omkring, hvilke værktøjer han vil gribe til, men han vil godt pointere, at han sætter kontakten til forhandlerne højt.

"Min ambition er, at produktfolk og specialister skal have en meget tæt kontakt med forhandlersiden. Jeg kommer også selv til at bruge meget tid ude hos forhandlerne, for at hjælpe dem med at lukke ordrerne hos kunderne," siger han

Klaus Gregersen starter i sit nye job mandag 3. december.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere