Artikel top billede

Klaus Holse investerer i dansk cloudforhandler

De store ambitioner i nystartet cloud-forhandler bakkes nu op af både penge og erfaring fra den tidligere topchef i Microsoft.

CEO i softwareselskabet Simcorp og tidligere topchef i Microsoft, Klaus Holse Andersen, går nu ind som investor og rådgiver for sin tidligere Microsoft-kollega Jesper Grønbæk og hans et år gamle cloud-forhandler Adactit.

Med Klaus Holse Andersen på holdet understreger Jesper Grønbæk dermed sine - om man så må sige - skyhøje ambitioner for Adactit.

"Jeg er helt overbevist om at cloud er et meget vigtig teknologiskifte, som vil påvirke alle kunder og it-virksomheder og øge værdiskabelsen i alle led. Jeg har et mål om at vi er 100 medarbejdere om fem år. Det mål er realistisk, fordi vi udelukkende fokuserer på Microsofts cloud-platform, og den vil vi være de bedste på markedet til at levere," siger Jesper Grønbæk, der frem til opstarten af Adactit stod i spidsen for Microsoft Danmarks satsning på den cloud-baserede version af Office-pakken - kendt som Office 365.

Den erfaring bruger han nu til at få sine kunder til at komme op i skyen.

"Jesper er en rigtig pioner indenfor Microsofts cloud-verden, så da han kontaktede mig, var jeg ikke i tvivl om, at han havde fat i noget rigtigt. Potentialet i cloud løsninger er enormt for de fleste virksomheder og samtidig har Adactit stor fokus på at få kundernes ansatte til at adaptere teknologien, for at få fuldt udbytte af de produktivitetsgevinster cloud kan give, hvilket i mine øjne er den helt rigtige tilgang. Derfor har jeg besluttet at bruge lidt af mine midler og fritid på at hjælpe Adactit på vej til at realisere deres store ambitioner," lyder det i en kommentar fra Klaus Holse Andersen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere