Artikel top billede

Klaus Holse investerer i dansk cloudforhandler

De store ambitioner i nystartet cloud-forhandler bakkes nu op af både penge og erfaring fra den tidligere topchef i Microsoft.

CEO i softwareselskabet Simcorp og tidligere topchef i Microsoft, Klaus Holse Andersen, går nu ind som investor og rådgiver for sin tidligere Microsoft-kollega Jesper Grønbæk og hans et år gamle cloud-forhandler Adactit.

Med Klaus Holse Andersen på holdet understreger Jesper Grønbæk dermed sine - om man så må sige - skyhøje ambitioner for Adactit.

"Jeg er helt overbevist om at cloud er et meget vigtig teknologiskifte, som vil påvirke alle kunder og it-virksomheder og øge værdiskabelsen i alle led. Jeg har et mål om at vi er 100 medarbejdere om fem år. Det mål er realistisk, fordi vi udelukkende fokuserer på Microsofts cloud-platform, og den vil vi være de bedste på markedet til at levere," siger Jesper Grønbæk, der frem til opstarten af Adactit stod i spidsen for Microsoft Danmarks satsning på den cloud-baserede version af Office-pakken - kendt som Office 365.

Den erfaring bruger han nu til at få sine kunder til at komme op i skyen.

"Jesper er en rigtig pioner indenfor Microsofts cloud-verden, så da han kontaktede mig, var jeg ikke i tvivl om, at han havde fat i noget rigtigt. Potentialet i cloud løsninger er enormt for de fleste virksomheder og samtidig har Adactit stor fokus på at få kundernes ansatte til at adaptere teknologien, for at få fuldt udbytte af de produktivitetsgevinster cloud kan give, hvilket i mine øjne er den helt rigtige tilgang. Derfor har jeg besluttet at bruge lidt af mine midler og fritid på at hjælpe Adactit på vej til at realisere deres store ambitioner," lyder det i en kommentar fra Klaus Holse Andersen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere