Artikel top billede

Microsoft runder 300.000 danske brugere af Office 365

Kanalen står for størstedelen af den voldsomme vækst i udbredelsen af det cloud-baserede Office 365.

Ifølge den danske produktchef for Office 365 er Microsofts Office-pakke i skyen ikke længere en parentes.  

"Vi har omkring 300.000 brugere i Danmark og 5.000 virksomheder," siger Aaren Ekelund, produktchef for Office 365.

Dermed løfter han de seneste officielle tal, der siger 280.000 danske brugere og 4.500 virksomheder, hvilket også er en dramatisk vækst siden juni i år, hvor Microsoft fortalte, at de havde 150.000 brugere og 3.000 virksomheder på Office 365 i Danmark.

Og det er ikke direkte kunder. Aaren Ekelund fortæller at mellem 85 og 90 procent af kunderne har købt licensen gennem kanalen.

"De er solgt med en partner, som er tilknyttet. Og det er det, vi helst vil," siger Aaren Ekelund.

Han fortæller, at kunderne for 95 procents vedkommende kommer fra små SMB-virksomheder, der har mellem en og 25 ansatte.

"Det er en platform, hvor vi gerne vil have partnerne til at hjælpe kunderne," siger han.

Det bliver formentlig endnu mere udbredt, når Microsoft en gang i starten af det nye år lancerer den næste version af Office 365. Her kommer den nye salgsmodel, som Microsoft annoncerede i sommer, til at træde i kraft.

"Her kommer noget, der minder om den open model vi har i dag, hvor forhandlerne kan købe licenser gennem distribution. Det får nok især betydning på mellemmarkedet, hvor kunder skal adresseres på en anden måde," siger Aaren Ekelund.

Microsoft kalder Office 365 deres hurtigst voksende produkt nogensinde.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere