Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Efter opkøb: Københavnsk forhandler bejler til CBC

Direktør ser "fantastisk potentiale" i et udvidet samarbejde med forhandlerkæden.

Hvis det står til Datacompagniets direktør Jesper Deleuran, kan forhandlerkæden CBC stå over for en udvidelse med et nyt medlem i Københavns-området.

Datacompagniet overtog i sidste uge CBC-forhandleren Iteo, og ifølge Jesper Deleuran er der et "fantastisk potentiale" for at videreføre og udbygge samarbejdet mellem CBC-kæden og Iteo, ligesom han godt kan forestille sig at Datacompagniet bliver fuldgyldigt medlem hos CBC.

"CBC har et stærkt brand, fokus og fundament i lige nøjagtig samme segment som Iteo og Datacompagniet, hvor vi leverer totalleverancer, lige fra den enkelte komponent til den komplette infrastrukturløsning og service og support. Det kan da kun kaldes et perfekt match. Så der er gode muligheder for, at vi vælger at lade Datacompagniet blive en del af CBC-fællesskabet. Men det skal selvfølgelig give forretningsmæssig mening, og nu skal vi først lige lære, hvordan samarbejdet mellem CBC og Iteo fungerer," siger Jesper Deleuran til Channelworld.

Iteo har været en del af CBC lige siden kæden blev stiftet. Forhandleren var oprindelig en traditionel hardwareforhandler, men har undervejs specialiseret sig i blandt andet løsninger til undervisningssektoren.

CBC's direktør Peder Hvejsel fortæller, at parterne skal mødes i januar for at drøfte det fremtidige samarbejde.

"Vi har aftalt med Datacompagniets ledelse, at vi finder en dato, hvor vi kan drøfte, om der er basis for et fortsat medlemskab. Iteo er en væsentlig forretning i CBC. De har været med siden stiftelsen af kæden tilbage i 1993, så jeg håber da på, at vi kan forsætte samarbejdet," siger Peder Hvejsel.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.