Artikel top billede

Nedlagde fire butikker - flytter nu i større lokaler

Ren erhvervssatsning gav bonus for forhandler, der bruger Office 365 til at sparke døre ind.

For 1tegration i Aars var det en god ide at lukke fire butikker efter finanskrisen slog hul i salget i 2010.

Nu har et rent erhvervsfokus imidlertid vendt forretningen. Det er gået så godt, at 1ntegaration i næste uge flytter til nye og større lokaler.

"Vi har siddet trængt længe, og nu flytter vi ind i nye 650 kvadratmeter, hvor der er plads til os," siger Jan Pedersen.

Han fortæller, at Office 365 er en del af recepten bag successen.

"Vi kommer ind i mange små og mellemstore virksomheder med Office 365. Der skal ikke meget cost-benefit-analyse til, får vi får overbevist kunden," hævder Jan Pedersen.

Han fortælelr, at selv om Office 365 måske ikke giver den stor fortjeneste, så er salget med til at drive forretningen.

"365 sparker dørene ind. Det er et billigt produkt at komme ud med: når Office 365 så er på bordet og kunderne er glade, så er det nemmere for at komme videre med andre løsninger," siger Jan Pedersen og fortsætter:

"Vi tjener alligevel stort set ikke noget på at sælge hardware. Det vi lever af, er at sælge timer.  Og dem ligger der jo også nogle af i Office 365."

17. december flytter 1tegration ind i de nye lokaler, hvor der skulle være god plads til de nu 14 ansatte.  Jan Pedersen fortryder ikke, at han valgte at droppe butikssalget.

"Forretningen var ikke rentabel. Vi tabte 40 procent i omsætning, da finanskrisen kom. Derfor var det en rigtig beslutning at lukke vores fire butikker," slår direktør Jan Pedersen fast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.