Artikel top billede

Dansker får ansvaret for en tredjedel af F-Secures omsætning

Danske Michael Dahl er udnævnt til vice president for salget i Nordeuropa.

Den finske sikkerhedsproducent F-Secure laver om på sin struktur. Det betyder, at danskeren Michael Dahl, der i de sidste tre år har stået i spidsen for F-Secure i Skandinavien, nu bliver forfremmet til vicepresident, Corporate og Direct Consumer Channel for F-Secure i Nordeuropa.

40-årige Michael Dahl får samtidig udvidet sit skandinaviske ansvarsområde til også at omfatte Finland.

"Man kan sige, at jeg får endnu mere ind under mig, end jeg har i dag," siger en glad Michael Dahl til Channelworld.

Med forfremmelsen bliver Michael Dahl en ud af seks vicepresidents hos F-Secure.

Han fortæller, at den nye organisation er mere fokuseret på kanalen. Og det er netop kanalansvaret, som nu kommer til at ligge hos danskeren.

"De sidste par år har vi udviklet på kanalen. Men det har ikke været den højeste prioritet i selskabet. Derfor har man fra ledelses-side ikke haft den rigtige struktur. Det er det, vi nu får med den her stilling, som jeg tiltræder" siger Michael Dahl, som godt vil sætte en tyk streg under, at det handler om at styrke kanalen i de enkelte lande.

Nordeuropa er F-Secures største marked. Ifølge Michael Dahl får han ansvaret for en tredjedel af F-Secures samlede omsætning.

Den nye stilling betyder dog ikke, at han skal flytte til hovedkvarteret i Finland.

"F-Secure er et globalt firma. Det er ikke bare finsk. Det kan man se ved, at jeg - selv om jeg nu får ansvaret for det finske hjemmemarked - kan sidde i København," fortæller Michael Dahl.

Han lægger ikke skjul på, at han er glad for det nye ansvar.

"Det er en julegave på forskud. Jeg synes jeg har fået en enormt spændende udfordring, som jeg glæder mig til at gå ind i. Nu skal jeg se på det store potentiale, som jeg mener, der er på tværs af landegrænserne. Det glæder jeg mig til," siger han og fortsætter:

"Personligt synes jeg også det er spændende. Det er fem år siden, jeg kom til F-Secure. Nu er jeg avanceret til det her ledelsesniveau, der ligger lige neden under CEO'en. Det er godt og spændende, at man kan avancere så hurtigt i denne organisation."

Michael Dahl tiltræder officielt sin nye stilling 1. januar, men allerede nu er stillingsskiftet meldt ud i organisationen.

Se også galleri fra F-Secures forhandlerarrangement:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere