Artikel top billede

Dansk løsningsforhandler får kapitalindsprøjtning fra kapitalfond

Går efter milliardomsætning inden for fem år.

Den danske Cisco-forhandler Conscia har fået en kapitalindsprøjtning på i omegnen af 75 milioner kroner af en ATP-ejede kapitalfond Via Venture Partners.

Kapitalfonden har købt 35 procent af aktierne i Conscia.

"Via Venture Partners bliver en kapitalstærk medspiller i realiseringen af vores ambitiøse vækstplaner. Vi forventer at omsætte for én mia. kr. inden for de næste fem år og vil dermed blive førende inden for it-infrastruktur i datacenteret," udtaler Conscias direktør Mogens Bransholm.

Via Venture Partners ser et stort potentiale Conscias løsningssalg.

"Kravene til netværks- og cloud-løsninger stiger dag for dag, og virksomhederne er afhængige af, at disse løsninger fungerer optimalt. Conscia er i dag den stærkeste partner på dette marked, og da det samtidig er en meget veldrevet virksomhed med en stærk kultur, har vi store forventninger til vores investering," lyder det fra Jakob Rybak-Andersen, partner i Via Venture Partners.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere