Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

HP erkender: Vi er nødt til at genopbygge vores forhold til kanalen

Selvkritisk børsmeddelelse fra HP: Vi har problemer i forhold til partnerne.

Den står temmelig galt til hos HP, hvis man skal tro den årlige meddelelse til den amerikanske børs. Hewlett-Packard tjener ikke penge nok til selskabets aktionærer. Og det er der ifølge HPs ledelse en grund til. For det første har HP over de senere år ikke brugt penge nok på udvikling. Det har gjort selskabet mindre konkurrencedygtig, skriver selskabet i meddelelsen til den amerikanske børs.

Samtidig skriver HP også, at "vi er nødt til at genopbygge forholdet til vores kanalpartnere." HP giver dog ikke nogen handlingsanvisninger til, hvordan selskabet tænker sig at få et bedre forhold til forhandlerne.

Som HP skriver, er selskabet udfordret af markedet, hvor både software-as-a-service, cloud og mobility banker på.

"Vi er nødt til at udvikle produkter og services, som kan positionere os til at vinde i det meget konkurrenceprægede marked," lyder det fra selskabet.

HP vil derfor også investere i egne it-systemer, som angiveligt også er blevet underprioriteret over de seneste par år.

Nu vil HP derfor implementere informationssystemer, der i endnu højere grad end tidligere samler oplysninger op omkring salget og kunderne.

Samtidig vil HP fortsætte arbejde på at reducere antallet af varer, som ligger på lager hos distributørerne, og effektivisere hele forsyningskæden.

HP konkluderer, at for at komme tilbage på sporet må selskabet effektivisere og skabe sammenhængende prismodeller.

Flere partnere udtaler til den amerikanske kanalpublikation CRN, at de synes det er et positivt træk, at HP nu indrømmer, at selskabet har fjernet sig fra kanalen. Næste skridt for HP er at gøre noget ved det, lyder forhandlernes kommentarer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere