Artikel top billede

HP erkender: Vi er nødt til at genopbygge vores forhold til kanalen

Selvkritisk børsmeddelelse fra HP: Vi har problemer i forhold til partnerne.

Den står temmelig galt til hos HP, hvis man skal tro den årlige meddelelse til den amerikanske børs. Hewlett-Packard tjener ikke penge nok til selskabets aktionærer. Og det er der ifølge HPs ledelse en grund til. For det første har HP over de senere år ikke brugt penge nok på udvikling. Det har gjort selskabet mindre konkurrencedygtig, skriver selskabet i meddelelsen til den amerikanske børs.

Samtidig skriver HP også, at "vi er nødt til at genopbygge forholdet til vores kanalpartnere." HP giver dog ikke nogen handlingsanvisninger til, hvordan selskabet tænker sig at få et bedre forhold til forhandlerne.

Som HP skriver, er selskabet udfordret af markedet, hvor både software-as-a-service, cloud og mobility banker på.

"Vi er nødt til at udvikle produkter og services, som kan positionere os til at vinde i det meget konkurrenceprægede marked," lyder det fra selskabet.

HP vil derfor også investere i egne it-systemer, som angiveligt også er blevet underprioriteret over de seneste par år.

Nu vil HP derfor implementere informationssystemer, der i endnu højere grad end tidligere samler oplysninger op omkring salget og kunderne.

Samtidig vil HP fortsætte arbejde på at reducere antallet af varer, som ligger på lager hos distributørerne, og effektivisere hele forsyningskæden.

HP konkluderer, at for at komme tilbage på sporet må selskabet effektivisere og skabe sammenhængende prismodeller.

Flere partnere udtaler til den amerikanske kanalpublikation CRN, at de synes det er et positivt træk, at HP nu indrømmer, at selskabet har fjernet sig fra kanalen. Næste skridt for HP er at gøre noget ved det, lyder forhandlernes kommentarer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.