Artikel top billede

Nyt løsningshus vil brande sig lokalt

Fusion skal bane vej for ny østjysk infrastrukturforhandler.

Efter en årrække som selvstændige virksomheder er de to Silkeborg-forhandlere It Advisor og Nordisk Hosting Center ved nytår blevet fusioneret med en ambition om at skabe en totalleverandør af infrastrukturløsninger.

Planen er ifølge den nytiltrådte direktør Preben Louring at brande sig som lokal Silkeborg-forhandler under navnet NHC.

"Vi har sat en passer ned i Silkeborg og har tegnet en cirkel med en radius på 50 kilometer. Det er inden for det område, vi vil brande os," fortæller Preben Louring og gør dermed også byer som Århus, Randers, Viborg, Herning og Horsens til en del af sit forretningsmæssige opland.

Louring har hidtil sammen med partneren Michael Kjærgaard drevet It Advisor, som samtidig har haft 50 procent af ejerskabet i Nordisk Hosting Center. Efter fusionen sidder de to nu på hver en tredjedel af ejerskabet i den fusionerede forhandler, mens den sidste tredjedel ligger hos direktør Kim Friis hos samarbejdspartneren It Effect.

NHC vil især satse på at udvikle sin outsourcing-forretning som supplement til hosting, konsulentydelser og drift af økonomisystemet C5.

"Nordisk Hosting Center har hidtil været stærkt baseret på Microsoft og C5, men nu vil vi gerne have en bredere fundering og går derfor nu stærkere ud i outsourcing-markedet efter kunder med 50 eller flere brugere," siger Preben Louring.

Fusionen af de to firmaer er dog ikke nogen pludselig indskydelse, da der ifølge Preben Louring de seneste par år er investeret stærkt i både kompetencer og jern i form af et selvstændigt datacenter, som fremadrettet skal danne basis for hosting- og outsourcing-forretningen.

"Fremover kommer vores fokus til at ligge på outsourcing-forretningen og aktiviteterne som en totalleverandør," siger Preben Louring, som allerede er godt i gang med at udvide bemandingen fra de nuværende 11 medarbejdere. Helt aktuelt er han ved at ansætte en sælger og en konsulent, der kan rådgive infrastruktur-kunder.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere