Artikel top billede

Comm/2 i topform før fusion

Kokkedal-forhandleren har stærkt udgangspunkt for at udfordre Atea efter fusionen med 2ig.

En af de mest markante nyheder i den danske it-kanal i fjor var fusionen mellem de to nordsjællandske forhandlere Comm/2 og 2ig. Fusionen blev af mange set som et seriøst forsøg på at gøre Atea rangen stridig som dominerende volumen-fokuseret forhandler til især det offentlige marked.

Ledelsen i det fusionerede selskab har været meget sparsomme i meldingerne om de præcise målsætninger for fusionen.

Men bedømt ud fra det netop offentliggjorte regnskab fra den ene af fusionspartnerne, Comm/2 (som nu hedder Comm2ig), er chancerne for at blive en ny stor spiller på markedet absolut til stede. I året forud for fusionen præsterede Comm2ig en vækst på godt 11 procent til en omsætning på 352 millioner kroner.

Det er sket, uden at det er gået ud over evnen til at tjene penge, for samtidig øgede selskabet overskuddet fra knap fem til 12 millioner kroner.

Oven i det pæne resultat skal lægges den volumen og indtjening, som den anden fusionspartner, 2ig, bidrager med. 2ig aflægger først regnskab senere på året. Men tilbage i 2011 kom 2ig ud med et overskud før skat på yderligere otte millioner kroner. Og sammenlagt står Comm2ig til at få en omsætning på den gode side af en halv milliard kroner.

Fusionen mellem de to selskaber er endnu ikke gennemført rent juridisk, men det sker efter planen senere i denne måned, oplyser Comm2ig.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Sådan får du innovationen til at blomstre i din virksomhed: "Det bliver gjort forkert i 90 procent af tilfældene"
For at ramme plet med digitale løsninger er innovation afgørende, og det flyvske begreb er noget, der bør gribes systematisk an. "Innovation er ikke lig med post-its. Man skal både arbejde med kulturen, tankegangen og værktøjskassen," siger Thomas Ove Rasmussen, innovationsdirektør i Trifork.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.