Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Comm/2 i topform før fusion

Kokkedal-forhandleren har stærkt udgangspunkt for at udfordre Atea efter fusionen med 2ig.

En af de mest markante nyheder i den danske it-kanal i fjor var fusionen mellem de to nordsjællandske forhandlere Comm/2 og 2ig. Fusionen blev af mange set som et seriøst forsøg på at gøre Atea rangen stridig som dominerende volumen-fokuseret forhandler til især det offentlige marked.

Ledelsen i det fusionerede selskab har været meget sparsomme i meldingerne om de præcise målsætninger for fusionen.

Men bedømt ud fra det netop offentliggjorte regnskab fra den ene af fusionspartnerne, Comm/2 (som nu hedder Comm2ig), er chancerne for at blive en ny stor spiller på markedet absolut til stede. I året forud for fusionen præsterede Comm2ig en vækst på godt 11 procent til en omsætning på 352 millioner kroner.

Det er sket, uden at det er gået ud over evnen til at tjene penge, for samtidig øgede selskabet overskuddet fra knap fem til 12 millioner kroner.

Oven i det pæne resultat skal lægges den volumen og indtjening, som den anden fusionspartner, 2ig, bidrager med. 2ig aflægger først regnskab senere på året. Men tilbage i 2011 kom 2ig ud med et overskud før skat på yderligere otte millioner kroner. Og sammenlagt står Comm2ig til at få en omsætning på den gode side af en halv milliard kroner.

Fusionen mellem de to selskaber er endnu ikke gennemført rent juridisk, men det sker efter planen senere i denne måned, oplyser Comm2ig.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere