Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Atea "snupper" Fredericias borgmesterpost fra CBC

(opdateret)Efter at den omstridte borgmester i Fredericia Thomas Banke forlod posten, blev det klart, at kampen om stolen skulle stå mellem personer fra it-kanalen.

Skandalen omkring borgmesteren i Fredericia er ved at finde sin løsning. Og den løsning kommer fra it-kanalen. Op til weekenden stod det nemlig ifølge flere medier klart, at den nye borgmester i Fredericia skulle findes blandt to kandidater. Enten den frivillige it-forhandlerkædes CBC's direktør Peder Hvejsel eller Kenny Bruun Olsen, der er afdelingschef hos Atea.

Læs Peder Hvejsels reaktion: Jeg har aldrig været i spil som borgmester.

For CBC-direktøren Peder Hvejsel er det ikke en ny situation. Han har tidligere været i spil som borgmester i Fredericia. Ikke ved det seneste valg, men ved forrige valg, hvor han var partiet Venstres borgmesterkandidat.

Men heller ikke denne gang går borgmesterposten til 62-årige Peder Hvejsel. I løbet af weekenden stod det nemlig klart, at Atea vinder den holmgang - eller rettere: Kenny Bruun Olsen fra Atea vinder den. Om Atea så opfatter det som en sejr må indtil videre stå hen i det uvisse.

Kenny Bruun Olsen har tidligere haft et selvstændigt el-installationsfirma og været ansat hos Bravida. Nu er han afdelingsleder for Cabling Vest hos Atea i Kolding, en stilling han ifølge Linkedin tiltrådte kort før nytår. Nu skal han være borgmester i Fredericia resten af året. Der er nyt kommunalvalg til november.

Channelworld har forsøgt at få en kommentar fra Kenny Bruun Olsen, men han har ikke været tilgængelig.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere