Artikel top billede

CESS-Danmark konkurs med milliongæld

Den nordjyske broker er nu officielt erklæret konkurs. Banken har millioner til gode. Andre krav kan lure i kulissen.

Det seneste års uro omkring den nordjyske broker CESS-Danmark har nu nået sin foreløbige kulmination, efter at skifteretten i Hjørring torsdag erklærede selskabet konkurs.

Selskabets største kreditor er Nordea, som har indsat Aalborg-advokaten Finn Bødstrup som kurator i konkursboet. Han er nu gået i gang med at skaffe sig overblik over konkursboet.

Ifølge kuratoren er det indtil videre kun Nordea, der har meldt sig på banen med et krav mod CESS-Danmark. Kravet løber op i et "pænt millionbeløb", som kuratoren udtrykker det - uden dog at sætte præcise tal på bankgælden.

"Der er både kreditorer og tilgodehavender, men jeg har endnu ikke fået anmeldelser om yderligere krav," siger Finn Bødstrup.

CESS-Danmarks lukkede allerede ned for sine aktiviteter i slutningen af november, hvor Nordea blandt andet blokerede lønudbetalingerne til firmaets ansatte.

I løbet af december genstartede aktiviteterne i et nyt firma - Handelssselskabet Nordjyllland - stiftet i fællesskab af en gruppe af medabejdere og direktør Nikolaj Johansen.

CESS-Danmark var sidste forår involveret i en sag om ulovlig eksport af it-udstyr fra USA til Dubai. Det kostede blandt andet selskabets tidligere salgsdirektør, Dennis Nielsen, mere end to måneders tilbageholdelse og udrejseforbud fra USA.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere