Artikel top billede

CESS-Danmark konkurs med milliongæld

Den nordjyske broker er nu officielt erklæret konkurs. Banken har millioner til gode. Andre krav kan lure i kulissen.

Det seneste års uro omkring den nordjyske broker CESS-Danmark har nu nået sin foreløbige kulmination, efter at skifteretten i Hjørring torsdag erklærede selskabet konkurs.

Selskabets største kreditor er Nordea, som har indsat Aalborg-advokaten Finn Bødstrup som kurator i konkursboet. Han er nu gået i gang med at skaffe sig overblik over konkursboet.

Ifølge kuratoren er det indtil videre kun Nordea, der har meldt sig på banen med et krav mod CESS-Danmark. Kravet løber op i et "pænt millionbeløb", som kuratoren udtrykker det - uden dog at sætte præcise tal på bankgælden.

"Der er både kreditorer og tilgodehavender, men jeg har endnu ikke fået anmeldelser om yderligere krav," siger Finn Bødstrup.

CESS-Danmarks lukkede allerede ned for sine aktiviteter i slutningen af november, hvor Nordea blandt andet blokerede lønudbetalingerne til firmaets ansatte.

I løbet af december genstartede aktiviteterne i et nyt firma - Handelssselskabet Nordjyllland - stiftet i fællesskab af en gruppe af medabejdere og direktør Nikolaj Johansen.

CESS-Danmark var sidste forår involveret i en sag om ulovlig eksport af it-udstyr fra USA til Dubai. Det kostede blandt andet selskabets tidligere salgsdirektør, Dennis Nielsen, mere end to måneders tilbageholdelse og udrejseforbud fra USA.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital