e-conomic: Der er ingen grænse for vores vækst

Det online-baserede regnskabssystem har rundet 80.000 kunder. Direktør: Firmaer lever af at konvertere C5-kunder til os.

Væksten fortsætter tilsyneladende uhindret hos firmaet e-conomic, som de sidste tre-fire år har tredoblet antallet af kunder.

E-conomic sælger online-regnskabsstyring direkte til især mindre og mellemstore virksomheder både herhjemme og i udlandet. Ifølge direktør Torben Frigaard Rasmussen har mere end 30.000 virksomheder det seneste år valgt at bruge produktet. Dermed har e-conomic ifølge direktøren rundet i alt 80.000 kunder, hvoraf knap 50.000 er danske kunder. E-conomic er dermed godt på vej til at nå målet for 2013, som er sat til 100.000 kunder.

"Pt. ser vi ikke nogen øvre grænse for antallet af kunder. I Danmark alene består vores målgruppe af omkring 250.000 virksomheder, som har op til 25-30 ansatte. Så der er fortsat et stort potentiale i Danmark. Men internationalt er potentialet endnu større. Bare i EU-landene er der millioner af virksomheder, hvor vores produkt kan være interessant," siger Torben Frigaard Rasmussen.

Tager kunder fra C5
Han ser fortsat kunder, der vælger e-conomic fremfor Microsofts C5, som er det andet danske storhit, når det gælder økonomi-programmer.

"Vi kan se, at vi får mange kunder, som tidligere har været på C5, og der er firmaer, der lever af at konvertere C5-kunder til vores platform," siger Torben Frigaard Rasmussen.

En stor del af e-conomics kunder rekrutteres via revisionsfirmaer, som bygger deres forretningskoncept op omkring systemet.

E-conomic er oprindelige startet af hovedaktionæren Jacob Wandt sammen med partneren Anders Bjørnsbo og it-arkitekten Christian Estrup.

Læs mere:

Dansk cloud-firma blandt de førende i Europa
E-conomic: Revisorerne er vores kanal til markedet
E-conomics kun halvvejs til målet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen: Google og Facebook dominerer det danske annoncemarked: Så mange milliarder tjener de på danske annoncer
Google og Facebook sidder på langt over 50 procent af det danske annoncemarked. Det viser en analyse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der samtidig påpeger, at man er opmærksom på situationen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.