Artikel top billede

(Foto: Fotograf Sara Lindbæk)

Kopi-veteran forlader Canon

Canon må vinke farvel til endnu en topchef.

Kun et halvt år efter at kopiforhandleren Digital House blev fusioneret med Canon, har den tidligere direktør og nuværende salgsdirektør Jesper Stahl opsagt sit job hos for at tage fat på et "nyt eventyr".

"Det er korrekt, at jeg har opsagt min stilling. Efter 16 års i mit gamle selskab, som nu er fusioneret ind i Canon, er tiden moden til et nyt eventyr. Det ser jeg meget frem til," siger Jesper Stahl, som ikke vil komme nærmere ind på, hvor og hvordan han fortsætter sin karriere.

"Jeg kan hverken be- eller afkræfte, om jeg bliver i branchen. Det vil tiden vise," siger han.

Opsigelsen blev meldt ud internt i Canon i sidste uge, men ifølge en intern meddelelse fra Canon er der endnu ikke sat en dato for det endelige farvel.

Stahl startede sin karriere i kopibranchen i 1997 hos Digital House, hvor han senere blev en del af ejerkredsen sammen med stifteren Bo Tue Knudsen. Da forhandleren i 2007 blev opkøbt af Asger Jensbys JMI Invest, avancerede Stahl samtidig til posten som administrende direktør.

Efter Jensby-imperiets sammenbrud blev Digital House i 2009 overtaget af Canon, indtil forhandleren altså i fjor blev en del af Canon Danmark.

Jesper Stahl er ikke den første chef, som forlader skuden hos Canon. Sidste sommer forlod også direktør Per Klavsen posten. Han blev erstattet af Kim Nielsen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Canon Danmark.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere