Artikel top billede

Hosting-forhandler først med kvalitetsstempel

Ny branche-certificering tager første skridt på vejen til et mere gennemskueligt hosting-marked.

Den østjyske hostingforhandler Hostnordic har som det første firma fået det blå stempel fra Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark (BFIH).

BFIH blev stiftet for godt et år siden med det erklærede formål at hæve standarden i hosting-branchen, hvor mange især mindre hostingudbydere ifølge BFIH leverer ydelser af mere eller mindre tvivlsom kvalitet.

En af vejene dertil var en særlig certificering baseret på blandt andet tekniske kompetencer inden for informationssikkerhed, fysisk sikkerhed, drift og beredskab, som Hostnordic altså nu har fået tildelt som den første af BFIH's 40 medlemsvirksomheder.

"Vi er glade for, at den første certificering er faldet på plads. Det er godt for os, for vores medlemmer og ikke mindst indvarsler det en ny tid, hvor markedet for it-hosting bliver mere gennemsigtigt og det bliver lettere for små og større virksomheder at vælge den rigtige hostingløsning", siger BFIH's bestyrelsesformand, Niels Reinau, der til daglig arbejder som produkt- og markedschef i Dandomain.

"BFIH's kvalitetsmærke viser, at Hostnordic har styr på sine produkter, og at det er en ordentlig vare, der sælges. Samtidig forpligter kvalitetsmærket hosteren til at overholde nogle fælles retningslinjer for, hvordan man beskriver sin ydelse, altså varedeklarationen, hvilket gør det lettere for vores kunder at sammenligne tilbud fra leverandører," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere