Artikel top billede

Hosting-forhandler først med kvalitetsstempel

Ny branche-certificering tager første skridt på vejen til et mere gennemskueligt hosting-marked.

Den østjyske hostingforhandler Hostnordic har som det første firma fået det blå stempel fra Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark (BFIH).

BFIH blev stiftet for godt et år siden med det erklærede formål at hæve standarden i hosting-branchen, hvor mange især mindre hostingudbydere ifølge BFIH leverer ydelser af mere eller mindre tvivlsom kvalitet.

En af vejene dertil var en særlig certificering baseret på blandt andet tekniske kompetencer inden for informationssikkerhed, fysisk sikkerhed, drift og beredskab, som Hostnordic altså nu har fået tildelt som den første af BFIH's 40 medlemsvirksomheder.

"Vi er glade for, at den første certificering er faldet på plads. Det er godt for os, for vores medlemmer og ikke mindst indvarsler det en ny tid, hvor markedet for it-hosting bliver mere gennemsigtigt og det bliver lettere for små og større virksomheder at vælge den rigtige hostingløsning", siger BFIH's bestyrelsesformand, Niels Reinau, der til daglig arbejder som produkt- og markedschef i Dandomain.

"BFIH's kvalitetsmærke viser, at Hostnordic har styr på sine produkter, og at det er en ordentlig vare, der sælges. Samtidig forpligter kvalitetsmærket hosteren til at overholde nogle fælles retningslinjer for, hvordan man beskriver sin ydelse, altså varedeklarationen, hvilket gør det lettere for vores kunder at sammenligne tilbud fra leverandører," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital