Artikel top billede

Synaxon-boss Frank Roebers er selv direktør for den nye 101-butik i Hamburg.

Fremtidens it-forhandler: Kæde åbner testbutik uden hardware

Satser på service med afhentningsservice og pc-bygning på bestillingsbasis.

"einsnulleins" (101) hedder den nye it-forhandler i Hamburg, som den tyske forhandlerkæde Synaxon har etableret. Det er en butik uden hardware, som henvender sig til forbrugere og små virksomheder med standardiserede services.

Hele ideen er at lave et butikskoncept, der er tilpasset tiden, og som derefter kan tilbydes butikkerne i Synaxons frivillige forhandlerkæder.

Synaxon har fire franchise-kæder under sig. Det er PC- Spezialist, Akcent, Iteam og Meine-it.

Det nye servicekoncept, som Synaxon har skabt med einsnulleins (101), passer ifølge Synaxons direktør ikke ind i nogle af de fire eksisterende kædekoncepter endnu. Men konceptet er vigtigt at få prøvet af, mener han.

"Vi har nogle ideer, som er virkelig nye, og som vi ikke ønsker at afprøve på vores partneres bekostning. Derfor var det åbenlyst, at vi skule starte vores en forretning," siger Synaxon-direktør Frank Roebers til tyske CRN.

Blandt de nye ideer er et afhentningskoncept, hvor kunderne kan bede om at få hentet og bragt sin iPhone, notebook eller andre it-apparater

"Einsulleins er et laboratorium, hvor vi for egen risiko afprøver nye tjenesteydelser og koncepter, før vi stiller dem til rådighed for vores partnere," forklarer Frank Roebers til tyske CRN.

Derfor er Hamburg også valgt som prøveklud for de nye koncepter. Her er der nemlig ingen butikker under Synaxons største kæde PC-Spezialist.

Ud over afhentningsservicen vil einsnulleins (101) også tilbyde pc-bygning, installation og udlejningsservice.

I forhold til erhvervslivet tilbyder Synaxons laboratorium en 24/7 timers service og med en tilknyttet telefonservice. Desuden satses der på at bygge arbejdspladser op ude hos kunderne, herunder at etablere mindre netværk.

På spørgsmålet om, hvad Synaxon vil gøre, når einsnulleins (101) er blevet gennemtestet, siger direktør Frank Roebers, at han måske godt kan forestille sig, at konceptet bliver udbygget både via egenejede Synaxon-butikker og via franchisebutikker, for at få det op at stå så hurtigt som muligt. En ting slår han dog fast: Konceptet kommer ikke til at indarbejde hardwaresalg. Der er tale om en ren servicesatsning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere