Artikel top billede

Synaxon-boss Frank Roebers er selv direktør for den nye 101-butik i Hamburg.

Fremtidens it-forhandler: Kæde åbner testbutik uden hardware

Satser på service med afhentningsservice og pc-bygning på bestillingsbasis.

"einsnulleins" (101) hedder den nye it-forhandler i Hamburg, som den tyske forhandlerkæde Synaxon har etableret. Det er en butik uden hardware, som henvender sig til forbrugere og små virksomheder med standardiserede services.

Hele ideen er at lave et butikskoncept, der er tilpasset tiden, og som derefter kan tilbydes butikkerne i Synaxons frivillige forhandlerkæder.

Synaxon har fire franchise-kæder under sig. Det er PC- Spezialist, Akcent, Iteam og Meine-it.

Det nye servicekoncept, som Synaxon har skabt med einsnulleins (101), passer ifølge Synaxons direktør ikke ind i nogle af de fire eksisterende kædekoncepter endnu. Men konceptet er vigtigt at få prøvet af, mener han.

"Vi har nogle ideer, som er virkelig nye, og som vi ikke ønsker at afprøve på vores partneres bekostning. Derfor var det åbenlyst, at vi skule starte vores en forretning," siger Synaxon-direktør Frank Roebers til tyske CRN.

Blandt de nye ideer er et afhentningskoncept, hvor kunderne kan bede om at få hentet og bragt sin iPhone, notebook eller andre it-apparater

"Einsulleins er et laboratorium, hvor vi for egen risiko afprøver nye tjenesteydelser og koncepter, før vi stiller dem til rådighed for vores partnere," forklarer Frank Roebers til tyske CRN.

Derfor er Hamburg også valgt som prøveklud for de nye koncepter. Her er der nemlig ingen butikker under Synaxons største kæde PC-Spezialist.

Ud over afhentningsservicen vil einsnulleins (101) også tilbyde pc-bygning, installation og udlejningsservice.

I forhold til erhvervslivet tilbyder Synaxons laboratorium en 24/7 timers service og med en tilknyttet telefonservice. Desuden satses der på at bygge arbejdspladser op ude hos kunderne, herunder at etablere mindre netværk.

På spørgsmålet om, hvad Synaxon vil gøre, når einsnulleins (101) er blevet gennemtestet, siger direktør Frank Roebers, at han måske godt kan forestille sig, at konceptet bliver udbygget både via egenejede Synaxon-butikker og via franchisebutikker, for at få det op at stå så hurtigt som muligt. En ting slår han dog fast: Konceptet kommer ikke til at indarbejde hardwaresalg. Der er tale om en ren servicesatsning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?