Artikel top billede

Synaxon-boss Frank Roebers er selv direktør for den nye 101-butik i Hamburg.

Fremtidens it-forhandler: Kæde åbner testbutik uden hardware

Satser på service med afhentningsservice og pc-bygning på bestillingsbasis.

"einsnulleins" (101) hedder den nye it-forhandler i Hamburg, som den tyske forhandlerkæde Synaxon har etableret. Det er en butik uden hardware, som henvender sig til forbrugere og små virksomheder med standardiserede services.

Hele ideen er at lave et butikskoncept, der er tilpasset tiden, og som derefter kan tilbydes butikkerne i Synaxons frivillige forhandlerkæder.

Synaxon har fire franchise-kæder under sig. Det er PC- Spezialist, Akcent, Iteam og Meine-it.

Det nye servicekoncept, som Synaxon har skabt med einsnulleins (101), passer ifølge Synaxons direktør ikke ind i nogle af de fire eksisterende kædekoncepter endnu. Men konceptet er vigtigt at få prøvet af, mener han.

"Vi har nogle ideer, som er virkelig nye, og som vi ikke ønsker at afprøve på vores partneres bekostning. Derfor var det åbenlyst, at vi skule starte vores en forretning," siger Synaxon-direktør Frank Roebers til tyske CRN.

Blandt de nye ideer er et afhentningskoncept, hvor kunderne kan bede om at få hentet og bragt sin iPhone, notebook eller andre it-apparater

"Einsulleins er et laboratorium, hvor vi for egen risiko afprøver nye tjenesteydelser og koncepter, før vi stiller dem til rådighed for vores partnere," forklarer Frank Roebers til tyske CRN.

Derfor er Hamburg også valgt som prøveklud for de nye koncepter. Her er der nemlig ingen butikker under Synaxons største kæde PC-Spezialist.

Ud over afhentningsservicen vil einsnulleins (101) også tilbyde pc-bygning, installation og udlejningsservice.

I forhold til erhvervslivet tilbyder Synaxons laboratorium en 24/7 timers service og med en tilknyttet telefonservice. Desuden satses der på at bygge arbejdspladser op ude hos kunderne, herunder at etablere mindre netværk.

På spørgsmålet om, hvad Synaxon vil gøre, når einsnulleins (101) er blevet gennemtestet, siger direktør Frank Roebers, at han måske godt kan forestille sig, at konceptet bliver udbygget både via egenejede Synaxon-butikker og via franchisebutikker, for at få det op at stå så hurtigt som muligt. En ting slår han dog fast: Konceptet kommer ikke til at indarbejde hardwaresalg. Der er tale om en ren servicesatsning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.