Artikel top billede

Svenskere jubler over dansk aftale

Vil bryde "den danske forbandelse" og bruge Malmø som base til at levere til de danske kunder.

Det svenske konsulenthus Sigma er kommet på SKI's rammeaftale 02.15. Aftalen, der handler om softwareudvikling på områderne Microsoft og mobile løsninger, vil give et brohoved på det danske marked, hvor Sigma i dag kun er til stede med et salgskontor i Hellerup.

"Vores model handler om, at vi skal bygge bro og udnytte broen mellem Malmø og København," fortæller David Österlindh, der er chef for Sigma Syd i Malmø, til Channelworld.

Han fortæller, at Sigma også på sigt overvejer at åbne et kontor i Danmark, men at aftalen i første omgang skal håndteres fra Sverige.

Når tilgangen til det danske marked er forsigtig, skyldes det, at flere svenske konsulentvirksomheder har knækket nakken på at gå ind i Danmark, hvor man det ene år har etableret et kontor i Danmark - for derefter at rykke ud året efter.

Derfor har Sigma valgt at håndtere Danmark fra Malmø.

"Det er en strategi, vi lagde for to år siden, hvor vi i stedet for at ansætte konsulenter og have store kontorer [i Danmark, red.], styrer forretningen fra vores kontor i Malmø," forklarer David Österlindh.

Sigma har 1500 ansatte og er noteret på den svenske børs, Nasdaq OMX Stockholm.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.