Artikel top billede

Dansk Surface-lancering bliver en lukket fest

Microsoft satser på retailkæder, når den nye tablet-computer kommer i handlen den 14. februar.

Som ventet bliver det retail-forhandlere, der skal agere frontsoldater for Microsofts tablet-computer Surface Windows RT, når den lanceres på det danske marked den 14. februar. Dermed har Microsoft i første omgang fravalgt mindre og lokale forhandlere som spydspids for den nye tablet-computer.

Microsoft oplyser i en pressemeddelelse, at Surface bliver tilgængelig i de tre butikskæder Fona, Expert, og Computercity, som på landsplan har mere end 100 butikker. Surface vil desuden kunne købes i Microsofts egen online-butik, Microsoft Store.

Den ansvarlige for Microsofts retailsalg, Claus Due, siger i en kommentar, at man har lagt vægt på, at kunderne hos de udvalgte forhandlere får en kompetent demonstration af det nye produkt.

"Det er vigtigt, at Surface fra start er et produkt, som kan prøves og blive demonstreret af de bedste butikansatte med kunden i centrum. At Fona, Expert og ComputerCity med deres gode butikker, beliggenheder samt kompetente ansatte vil være de første, som sælger og markedsfører dette produkt til danskerne, er den bedst mulige start," siger Claus Due.

Hos de tre butikskæder ser man frem til Surface-lanceringen.

"Vi har gennem nogen tid haft en solid efterspørgsel på produktet, og vi mener, at Surface passer rigtig godt i vores sortiment. Tablets er salgsmæssigt i kraftig vækst, og forbrugerne er interesseret i løsninger, der kan dække flere behov, uanset om det er til underholdning eller til mere seriøst brug," lyder det fra Kim Lauritsen, salgsdirektør i Fona.

Hos Computercity og Expert hæfter de salgsansvarlige sig ved, at Surface giver nye muligheder for at kombinere fritid og arbejde.

"Ydermere har Surface et nyt og gennemtænkt design, som ikke er set tilsvarende inden for dette produktområde," siger Lasse Schneider fra Computercity.

Ud over Fona, Expert og Computercity forhandler Microsoft i disse dage også med Elgigantens nordiske moderselskab Elkjøp og de britiske ejere i Dixons om at få Surface på hylderne. Det er dog ikke forventningen, at Elgiganten vil nå at være klar til at præsentere Surface til den danske premiere.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.