Artikel top billede

Dansk Surface-lancering bliver en lukket fest

Microsoft satser på retailkæder, når den nye tablet-computer kommer i handlen den 14. februar.

Som ventet bliver det retail-forhandlere, der skal agere frontsoldater for Microsofts tablet-computer Surface Windows RT, når den lanceres på det danske marked den 14. februar. Dermed har Microsoft i første omgang fravalgt mindre og lokale forhandlere som spydspids for den nye tablet-computer.

Microsoft oplyser i en pressemeddelelse, at Surface bliver tilgængelig i de tre butikskæder Fona, Expert, og Computercity, som på landsplan har mere end 100 butikker. Surface vil desuden kunne købes i Microsofts egen online-butik, Microsoft Store.

Den ansvarlige for Microsofts retailsalg, Claus Due, siger i en kommentar, at man har lagt vægt på, at kunderne hos de udvalgte forhandlere får en kompetent demonstration af det nye produkt.

"Det er vigtigt, at Surface fra start er et produkt, som kan prøves og blive demonstreret af de bedste butikansatte med kunden i centrum. At Fona, Expert og ComputerCity med deres gode butikker, beliggenheder samt kompetente ansatte vil være de første, som sælger og markedsfører dette produkt til danskerne, er den bedst mulige start," siger Claus Due.

Hos de tre butikskæder ser man frem til Surface-lanceringen.

"Vi har gennem nogen tid haft en solid efterspørgsel på produktet, og vi mener, at Surface passer rigtig godt i vores sortiment. Tablets er salgsmæssigt i kraftig vækst, og forbrugerne er interesseret i løsninger, der kan dække flere behov, uanset om det er til underholdning eller til mere seriøst brug," lyder det fra Kim Lauritsen, salgsdirektør i Fona.

Hos Computercity og Expert hæfter de salgsansvarlige sig ved, at Surface giver nye muligheder for at kombinere fritid og arbejde.

"Ydermere har Surface et nyt og gennemtænkt design, som ikke er set tilsvarende inden for dette produktområde," siger Lasse Schneider fra Computercity.

Ud over Fona, Expert og Computercity forhandler Microsoft i disse dage også med Elgigantens nordiske moderselskab Elkjøp og de britiske ejere i Dixons om at få Surface på hylderne. Det er dog ikke forventningen, at Elgiganten vil nå at være klar til at præsentere Surface til den danske premiere.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.