Artikel top billede

Konica-veteran skal løse chefproblem hos Canon Danmark

Kopi- og printproducentens nye salgsdirektør kommer med 24 års erfaring.

I sidste måned måtte Canon Danmark vinke farvel til salgsdirektør Jesper Stahl. Nu har kopi- og printproducenten fundet afløseren - René Rolandsen - der tidligere har arbejdet en længere årrække for konkurrenten Konica Minolta, hvor han senest har været salgsdirektør.

René Rolandsen har ifølge en pressemeddelelse 24 års erfaring med salg og marketing i kopi- og printbranchen, og han får ligesom sin forgænger ansvaret for Canons direkte salg på Sjælland - især med fokus på løsningssalg.

"Jeg har store forventninger til Renés evner både på det ledelsesmæssige og strategiske plan. Vi ønsker at vækste vores salg, og det er min klare forventning, at René kan bidrage til, at denne ambition indfries," siger administrerende direktør i Canon Danmark Kim Nielsen i en kommentar.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere