Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

Find vejen ud af krisen

Hør om, hvordan du tjener penge på cloud - deltag i Channelworld Expo og tag samtidig temperaturen på trends, kanalen og kollegerne.

Hvordan kommer man ud af krisen? Hvordan sælger man cloud? Det kan man tale med distributører, konkurrenter, kolleger og producenter om, når årets kanalevent løber af stablen 14. marts i Odense.

Her åbner Channelworld Expo dørene for den danske it-kanal.

Blandt andet bliver der mulighed for at høre, hvad HP, Microsoft og Lenovo har at sige til deres danske forhandlere.

Under overskriften "Er der overhovedet en dansk kanalmodel?" vil HP Danmarks direktør Jacob Schou diskutere med Microsofts nyudnævnte danske direktør Niels Soelberg og Lenovo-direktør Peter Juul Jørgensen om, hvad de som multinationale virksomheder gør for at tilpasse sig det danske marked.

Også i år vil der være fokus på, hvordan man som forhandler tjener penge på at sælge cloud. Direktør i SaaS-Consult Anders Trolle-Schultz har blandt andet hjulpet Microsoft med at rulle cloud ud i kanalen. Han vil på Channelworld sætte fokus på, hvor pengene gemmer sig i forhandlerens nye verdensbillede.

Der vil også være mulighed for at høre om, hvordan danske forhandlere bedømte distributørerne og producenterne i Channelworlds Image-analyse 2012. Palle Klinke Hansen, der har lavet Image-analysen siden år 2000, fortæller om, hvad man kan bruge undersøgelsen til, og hvad den peger på som det vigtigste for forhandlerne.

Blandt andre oplæg om blandt andet it-sikkerhed og cloud-løsninger vil Martin Stahl, der er specialist i at bruge sociale medier, fortælle om, hvordan man kan bruge Linkedin og Facebook i sit salg.

Har du ikke sikret dig en billet til årets forhandler-event, så gør det her

Læs mere om Channelworld Expo 2013
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere