Artikel top billede

Asus erkender store serviceproblemer

Stor efterspørgsel og nyt it-system har gjort det svært at skaffe reservedele, siger dansk salgschef.

Den taiwanesiske pc-producent Asus erkender nu, at man frem til nytår i fjor har haft alt for lange svartider på reparationssager fra forhandlere, der sendte defekte maskiner til service.

Ifølge den danske salgschef Martin Clausen begyndte problemerne før sommer, i forbindelse med at Asus-koncernen gik over til ét fælles verdensomspændende ERP-system.

"Vi kan bekræfte, at der var hændelser, som endte i længere reparationstider. Men disse sager stammer tilbage fra andet og tredje kvartal i 2012. Det skyldtes, at vi på daværende tidspunkt overgik til et nyt ERP-system, og det havde rigtig nok indflydelse på eksempelvis reservedele, krediteringer og ombytningsenheder," siger Martin Clausen.

Asus' problemer har ifølge Channelworlds oplysninger blandt andet ført til, at flere mindre forhandlere helt har droppet Asus som en del af deres varesortiment. Men det kender Martin Clausen efter eget udsagn ikke noget til.

"Vi har arbejdet hårdt på at indhente denne back-log så hurtigt som muligt, men alt var afsluttet i løbet af sidste kvartal af 2012," siger han til Channelworld.

Ifølge salgschefen har serviceproblemerne ikke sat sig spor i salgstallene.

"Den slags er svært at vurdere, men vi har ikke kunnet se, at det påvirkede vores salg," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere