Artikel top billede

Asus erkender store serviceproblemer

Stor efterspørgsel og nyt it-system har gjort det svært at skaffe reservedele, siger dansk salgschef.

Den taiwanesiske pc-producent Asus erkender nu, at man frem til nytår i fjor har haft alt for lange svartider på reparationssager fra forhandlere, der sendte defekte maskiner til service.

Ifølge den danske salgschef Martin Clausen begyndte problemerne før sommer, i forbindelse med at Asus-koncernen gik over til ét fælles verdensomspændende ERP-system.

"Vi kan bekræfte, at der var hændelser, som endte i længere reparationstider. Men disse sager stammer tilbage fra andet og tredje kvartal i 2012. Det skyldtes, at vi på daværende tidspunkt overgik til et nyt ERP-system, og det havde rigtig nok indflydelse på eksempelvis reservedele, krediteringer og ombytningsenheder," siger Martin Clausen.

Asus' problemer har ifølge Channelworlds oplysninger blandt andet ført til, at flere mindre forhandlere helt har droppet Asus som en del af deres varesortiment. Men det kender Martin Clausen efter eget udsagn ikke noget til.

"Vi har arbejdet hårdt på at indhente denne back-log så hurtigt som muligt, men alt var afsluttet i løbet af sidste kvartal af 2012," siger han til Channelworld.

Ifølge salgschefen har serviceproblemerne ikke sat sig spor i salgstallene.

"Den slags er svært at vurdere, men vi har ikke kunnet se, at det påvirkede vores salg," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere